Aereco ETH 1853 Higroszabályozású falátvezetésbe építhető légbevezető

ETH 1853

  • Higroszabályozású
  • Zárható
  • Léghozam (min/max) 10 Pa-nál: 5 – 40 m3/h
  • Max. szabad keresztmetszet: 3800 mm2

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 20 darab

25 695 Ft

Leírás

Hatékony, falra szerelhető alternatíva

Az ETH a faláttörésbe szerelhető akusztikus, páraszabályozott légbevezetők új generációja. A falra telepíthető (100mm és 125mm) páraszabályozott légbevezető ideális alternatívája a nyílásszárókba szerelhető légbevezetőknek, ha helyhiány esetén azok telepítése nem lehetséges. Tartozékai segítségével magas színtű, akár 52 dB hangszigetelésre képes, ezen tulajdonsága a legjobb hangszigetelésű termékek közé sorolja a piacon. Az ETH egy multimodális szabályozóval is el van látva, mely zárt állásban védelmet nyújt a hideg és szél ellen, valamint páraérzékeny és a teljesen nyitott állás közül is választhat.

Rugalmasság a maximális kényelemért

Az ETH három lehetséges irányból is képes a levegőt a beltérbe juttatni: két oldalsó, valamint a készülék tetjén található nyílásokon keresztül. A helyiség konfigurálásának megfelelően több összeszerelési és telepítési módot is kínál az ETH. Ennek köszönhetően az ETH közvetlenül a falhoz is telepthető, anélkül, hogy a beáramló levegő krosítaná a falakat, vagy zavarná a helyiségben tartózkodók komfortérzetét.

Okos rovarszűrők

Meg kell tisztítani a szűrőket? Mi sem egyszerűbb. Az ETH forgathatóságának köszönhetően kétféle eltávolítható szűrőhöz is hozzáférést biztosít. Az F-EHT könnyedén elérhető a légcsatornából, míg az ETH rács még egyszerűbben a légbeömlő aljából.

Az esővédő

Az esővédő előtető még a legszélsőségesebb körülmények között is meggátolja az esőcseppek bejutását, ennek köszönhetően a beszivárgás szinte nulla! Az Aereco az ETH-vel kapcsolatos innovációit egy új, letisztult a kornak megfelelő designnal kívánta szemléltetni. Ezért az ETH tökéletesen illeszkedik otthona belsejéhez, mivel helytakarékos és vékony.

További információk:
Aereco ETH adatlap
Aereco ETH beépítési útmutató