Fernox Cleaner F3 (folyadék) 500ml - tisztítószer 100 liter vízhez Nagyítás

Fernox Cleaner F3 (folyadék) 500 ml - tisztítószer 100 liter vízhez

57762

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 2 darab

9 845 Ft

Leírás

A Fernox Cleaner F3 a központi fűtési rendszerek gyors és hatékony semleges tisztítószere. Alkalmas bármilyen korú meglévő fűtési rendszerből az összes törmelék, iszap és vízkő eltávolítására. Ezáltal helyreállítja a kazán fűtési hatékonyságát, és megszünteti ill. lecsökkenti a kazánzajokat. Továbbá alkalmas új berendezések üzembe helyezés előtti BS 7593:1992 szabvány szerinti tisztítására is, a forrasztási hulladékok és egyéb maradványok eltávolításával
meghosszabbítja a rendszer élettartamát.
Öreg, eliszaposodott rendszerek esetén a Cleaner F3 különösen hatékony, ha kényszeröblítéses egységgel kombinálva alkalmazzák. Ha a rendszer erősen elvízkövesedett, a Fernox Superconcentrate System Cleaner használata ajánlatos.
A Cleaner F3 semleges, nem-veszélyes termék, mely jól összefér a fűtési rendszerben általában használt fémekkel és anyagokkal.
A folyamatos hosszú távú védelem érdekében a rendszert alaposan meg kell tisztítani és a BS 7593:1992 szabvány szerint át kell öblíteni Fernox Cleaner F3-mal, mielőtt Fernox Protector F1-gyel kezelné. Javasoljuk a Protectorkoncentráció rendszeres ellenőrzését (évente).

Fizikai tulajdonságok

Szín: Sötét borostyánsárga
Szag: Gyenge
Megjelenés: Folyadék
pH (konc.): 7.0 - 7.5
pH (1%-os oldat): 7.5 - 7.8
Sűrűség: 1,20 20°C-on