Flamco Flexvent Ni Úszós légtelenítő R 1/2" nikkel bevonatos

27742

  • " nickel-plated"
  • Min./max. üzemi hőmérséklet: -10 °C / 90 °C (csúcs: 120 °C).
  • Min./max. üzemi nyomás: 0,2 / 6,0 bar (csúcs: 10,0 bar).
  • Alkalmas vízhez, illetve opcionális hozzáadott glikolkeverékekhez, 50%-ig.
  • Zárószeleppel

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 7-14 munkanap

4 641 Ft

Leírás

A masszív, már bizonyított konstrukció magas hatékonysággal és garantált biztonsággal működik a fűtés és légkondicionálás területén.

A berendezésben található víz levegőt tartalmaz, amely rozsdásodást okozhat, valamint csökkenti a hőátadást. A Flexvent szerelvényt olyan helyre kell elhelyezni, ahol a levegő összegyűlik. Az úszós működés folyamán a levegő összegyűlik a Flexventben, amely az úszást lassítja; így kinyílik a légmentesítő szelep. Amikor a levegő távozott, az úszás újra beindult, a szelep bezáródik.

A Flexvent úszós légtelenítők sárgarézből készülnek. A legtöbb típus fel van szerelve egy zárószeleppel az egyszerű összeszerelés és leszerelés érdekében. A Flexvent légtelenítő kis méretei miatt beszerelhető bármely rendszerbe. A nagy méretű légpárna minden egyes típusú Flexvent légtelenítő tetején megfelelően védi a szelepülést a szennyeződésektől, ilyen módon a Flexvent nem fog ereszteni. A csúcsminőség garantálása érdekében minden egyes Flexvent eszközt tesztelnek a forgalomba hozatalt megelőzően.

Termékbesorolás: Levegő/iszapleválasztó hűtőrendszerhez
Leírás: Flexvent air vent R ½" M nickel plated
Márka: Flamco
Termék csoport: Flexvent
Termék típus: Flexvent vlotterontluchter R ½" M nikkel