Honeywell Evohome Evocolor WIFI RF érintőképernyős zónamanager, max 12 zóna, csatlakozók nélkül

ATC928G3026

A csomag nem tartalmazza az állványt!

Színes érintőképernyős, wifis, rádiófrekvenciás zónamenedzser maximum 12 fűtési zóna időprogram alapú szabályozásához.


Asztali állvány (ATF800), vagy fali szerelőkeret (ATF600)  külön rendelendő!

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 1 darab

87 538 Ft

Leírás

A Honeywell Evohome szabályzócsaládról általában:

Az Evohome egy esztétikus fűtésszabályozó rendszer, amellyel maximum 12 fűtési zónát hozhat létre. Ennek lényege, hogy a zónák hőmérséklete egyenként beállítható. Az Evohome tervezésénél a legfontosabb szempont az volt, hogy a fűtési időszakban a fogyasztó a lehető legkényelmesebben és legköltséghatékonyabban szabályozhassa otthona melegét.

Az alap gondolat: Csak azt a szobát fűtse, amit éppen használ, és csak akkor, amikor használja! A hagyományos termosztátok az előre beállított időpontban elkezdik felfűteni az egész ház/lakás összes helyiségét. Az Evohome rendszerével a különböző zónákat, eltérő időpontokban és különböző hőmérsékletre állíthatja be.  Azokban a helyiségekben, amiket nem használ, lehetőség van a fűtést egyszerűen kikapcsolni.

Fontos megjegyezni, hogy egy zóna nem csak egy szobát jelenthet. Egy zónához tetszőleges számú helyiség adható hozzá. Azokat a helyiségeket érdemes egy zónához rendelni, amelyek hőmérsékletét azonos módon és időben szeretnénk szabályozni. Például, ha egy családi ház három hálószobával rendelkezik, és mind a háromban egyszerre szeretnénk fűteni.

Az Evohome-al háztartási melegvíz ellátást is szabályozza, bármilyen vizes központi fűtési rendszerrel felszerelt otthonban használható.

A szabályozó háttérvilágított, színes LCD-kijelzővel rendelkezik, amely 13 amperes vezetékről kapja az áramot. A képernyő a zóna nevét és a helyi hőmérséklet beállítását jeleníti meg. A helyi hőmérséklet beállítás könnyen módosítható a fűtőtest szabályzó tárcsa elfordításával. 

Lehetőség van falra vagy asztali állványra szerelni. A kezelőegység akkumulátorral rendelkezik, ezért 2 órán át vezeték nélkül is használható. A távvezérlés táblagépre vagy okostelefonra letöltött applikációval lehetséges.

Evohome applikáció letöltése:
Android / IOS

To
vábbi információk:

Honeywell Evohome Prospektus

Honeywell Evohome Szerelési útmutató

Honeywell Evohome Használati útmutató