Honeywell Evotouch zónaszabályozó + Evotouch T40 asztali állvány + BDR91 relémodul

Tartalmazza:

  • Evotouch zónaszabályozót (nem wifi-s)
  • Evotouch asztali állványt a zónaszabályozóhoz
  • BDR91 vezeték nélküli 5A relé modul

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 1 darab

79 508 Ft

Leírás

Az evotouch akár nyolc zóna hőmérsékletének egymástól függetlenül történő teljes mértékű automatikus szabályozását teszi lehetővé az Ön igényeinek megfelelően. 
Ennek a különálló zónaszabályozónak köszönhetően csak otthonának azon helyiségeiben biztosít kényelmes hőmérsékletet, ahol éppen tartózkodik, miközben a használaton kívüli helyiségekben csökkentett hőmérséklet van. Mindez által az optimális komfortérzet maximális energiatakarékossággal párosul.

Mivel az evohome rendszer egy vezeték nélküli megoldás, nem kell körbekábeleznie otthonát. Ezáltal könnyedén és kényelmesen elvégezheti telepítését és akár későbbi bővítését.

Zónák

A különálló helyiségek vagy helyiségcsoportok hőmérsékletét egymástól függetlenül szabályozhatja, a különböző időprogramoknak megfelelően. 

Használati melegvíz

A használati melegvíz hömérséketének alapértékét különállóan is beállíthatja és az időprogram segítségével szabályozhatja.

Optimalizáció

Szabályozórendszere több optimalizációs funkcióval is rendelkezik. Mindegyikük célja, hogy energiát spóroljon meg miközben Ön a lehető legkényelmesebben érzi magát. Az optimalizáció zónánként külön aktiválható.

Az optimális indítás működési elve, hogy kiszámítja, normál körülmények között a rendszer milyen gyorsan melegszik fel. Az evotouch kiszámítja, hogy mikor indítsa el a fűtést ahhoz, hogy a rendszer elérje az Ön által igényelt komfort hőmérsékletet.

A beállított időpontok azt jelölik, hogy mikor szeretné, ha a fűtés a kívánt hőmérsékleten lenne. A rendszer korábban elkezdi fűteni az adott zónát, hogy eleget tegyen az időprogramnak.

A késleltetett indítás során a normál beállított kezdési időket használja, a tényleges hőmérsékletet összehasonlítja a beállított hőmérséklettel, és az indítás idejét attól függően késlelteti, hogy a két hőmérséklet között mekkora a különbség. 


Az optimális leállítás segítségével energiát és pénzt takaríthat meg azáltal, hogy a fűtés egy kicsivel korábban leáll, mint a normál beprogramozott idő. ha otthona elérte a kívánt hőmérsékletet, a leállítást Ön észre sem veszi, de fűtőanyag számláin érzékeli majd a különbséget.

Az optimalizáció csak a fűtés esetében érvényes.


Későbbi bővítés

Az evotouch egy bővíthető rendszer. A szabályozó készüléken található frissítési porton keresztül telepítője frissítheti az egységeket, és ezáltal kihasználhatja a jövőbeli feljesztések és új funkciók nyújtotta lehetőségeket.


Különleges nap

A különleges nap funkció 2 különálló időprogram beállítását teszi lehetővé legfeljebb 99 napig ütemezve azt, olyan különlehes célból, mint péládul a korai vagy késői műszakok beállítása.