HAJDU AQ10A AQUASTIC Zártrendszerű, villamos fűtésű, alsó elhelyezésű vízmelegítő

AQ10A

  • Villamos teljesítmény [kW]: 2
  • Felfűtési idő 65 oC-ra [perc]: 18
  • Készenléti energia [kWh/24h]: 0,65
  • 10 L

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre elérhető

56 257 Ft

Leírás

Megjelent az AQUASTIC termékcsalád új, kis űrtartalmú, alsó elhelyezésű elektromos forróvíztárolója. 
A zártrendszerű készülék pult alá (AQ10A) szerelhető. Rendeltetése - űrtartalmának megfelelően - kisebb vízigények (konyhai mosogató, hétvégi házak, lakókocsik stb.) vízigényének kielégítése. A típus alkalmasak egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is, de szabadkifolyású csapteleppel szerelve egy vízvételi helyet ellátó, szabadkifolyású vízmelegítőként is beépíthető. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

A felszerelés csak függőleges helyzetű lehet. A készülék külső burkolata magas fényű, nanokerámiás, fehér pórfestett lemez. A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális titántartalmú tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja.

A készülék 2 kW-os (AQ10A) villamos fűtőteljesítménye lehetővé teszi a tárolt víz gyors felfűtését, s ez, valamint a kézi beállítással is állíthat, akár 75-80°C-os melegvíz-hőmérséklet viszonylag nagyobb, folyamatos vízigény kielégítését is lehetővé teszi (pl. nagyforgalmú kézmosó).

Magasság [mm]: 465
Szélesség [mm]: 260
Mélység [mm]: 269
Vízcsatlakozás: G1/2
Maximális üzemi nyomás [MPa]: 0,6
Tömeg [kg]: 9
Csapolási profil: S
Energihatékonysági osztály: B