Bosch EasyControl CT 200 Wifi-s okos termosztát, fekete

7736701392

 • Beépített automatikus otthonlét-érzékelés
 • WLAN-hálózaton keresztül egyszerűen összekapcsolható a fűtőkészülékkel
 • Érintőképernyővel vagy EasyControl alkalmazással kezelhető

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre elérhető

98 550 Ft

Leírás

 • Egyszerűen csökkenti az energiafogyasztást: a fejlett jelenlét-érzékelésnek és az egyedi hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően a fűtés csak akkor üzemel, amikor arra szükség van
 • Egyszerűen, helyiségenként szabályozza a radiátorokat: az EasyControl és a Bosch Smart Home vezeték nélküli okos radiátortermosztátok segítségével
 • Egyszerűen okos: az EasyControl könnyen csatlakoztatható más termékekhez és alkalmazásokhoz*
 • Egyszerűen lenyűgöző: karcsú kialakítás üveg érintőképernyővel és háttérvilágítással
 • Egyszerűen működtethető: az intuitív kezelésnek köszönhetően
 • * Az IFTTT és az Amazon Alexa később lesz elérhető.


Készülékek listája, amikkel adapter nélkül használható az EasyControl okos termosztát:

Kompatibilis készülékek

Szüksége lesz az EasyControl adapterre, ha az EasyControlt régebbi vagy idegen márkájú kazánnal szeretné használni. Az adapter két változatban érhető el:

 • az OpenTherm-protokollal működő modulációs fűtési rendszerekhez
 • az on/off készülékekhez és központi fűtésekhez
 • az iRT-protokollal rendelkező régebbi kazánokhoz

További információ az EasyControl adapterről
További információk az EasyControl termosztátról

Helyiségenkénti szabályozás
Minden helyiségre külön-külön beállítható a hőmérséklet és a fűtési program: az EasyControl vezérlő és a Bosch rádióvezérelt termosztátfejek segítségével könnyedén megvalósíthatja otthona fűtésének helyiségenkénti szabályozását – pont ahogyan elképzelte.

Telepítés
Csupán néhány mozdulat, és az érintőképernyőt máris tökéletesen rögzítette a falra, így az üzemkész. A szabályozókészülék konfigurálása szintén gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A beépített telepítési varázsló megbízhatóan végigvezeti az egyes lépéseken.

Energiamegtakarítás
Az EasyControl szabályozókészülékkel az energiatakarékosság magától értetődő. Az otthonlét-érzékelő funkció biztosítja, hogy a rendszer csak akkor fűtsön, amikor arra Önnek tényleg szüksége van – ráadásul mindezt teljesen automatikusan.

Stílus
Az intelligens szabályozókészülék látványos, érintőkijelzővel és háttérvilágítással ellátott, üvegből készült kialakításával első pillantásra is meggyőző. Karcsú vonalvezetése hangsúlyosabbá teszi a hűvös eleganciájú modern megjelenést. Egyszerűen lenyűgöző.

Innováció
A beépített otthonlét-érzékelő automatikusan regisztrálja, ha otthon van. Erre támaszkodva a szabályozókészülék tökéletesen beállítja a fűtést és a fűtési programot a hétköznapok igényeinek megfelelően – anélkül, hogy Önnek bármit is kellene tennie.

Háttérvilágítás
Az EasyControl nemcsak az alkalmazás, hanem a háttérvilágítás segítségével is kommunikál Önnel, és jelzi pl. azt, ha Ön megváltoztatja a hőmérséklet-beállítást, vagy ha a szabályozó távolléti üzemmódba kapcsol.