Flamco Clean Iszapleválasztó 1"

28031

• Csatlakozás: 1"
• Beépítési hossz (mm): 100
• Magasság (mm): 216

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 7-14 munkanap

41 457 Ft

Leírás

Flamco Clean Iszapleválasztók

Minden rendszer esetében fennáll az iszap, valamint a levegő problémája is. A szennyrészecskék, melyek lehetnek homok- vagy fémrészecskék, származhatnak pl. a hegesztésből, vagy lehetnek teflonszalag maradványok. Az ilyen szennyrészecskék jelenlétének komoly következményei lehetnek. Vegye figyelembe például a korrózió vagy dugulás problémáját: mindkettő gondot jelenthet a rendszernek.

Az iszap sikeres eltávolítására csökkenteni kell a víz sebességét. A Flamco Clean két módon csökkenti a víz sebességét. Először is, a Flamco Clean-nek nagyobb átmérője van, mint a csatlakoztatott csőnek, illetve a benne található PALL gyűrűkkel ütköző szennyrészecskék (amelyek nehezebbek, mint a víz) lesüllyedhetnek a tartályfenékre. Az eredmény az iszap optimális eltávolítása.

A PALL gyűrűk rozsdamentes acélból készülnek, garantálva a hosszú üzemi élettartamot. Így nem kell mindennap eltávolítania a szennyrészecskéket, mivel a Flamco Clean-ben különösen nagy helyet alakítottunk ki az iszap összegyűjtésére. Ugyanakkor ez azt jelenti, hogy a szennyrészecskéket nem kell kitenni az átfolyásnak és nem tűnnek el újra a rendszerben. Minden iszapot, amely nem mozdul el, vagy a falakon gyűlik össze, mindig el lehet távolítani egy iszapkaparó működtetésével a készülék belseje mentén. Ehhez forgassa el az alatta lévő gömbcsapot.

Az iszap és a szennyeződés okozta teljesítményveszteség már a múlté. A nyomásveszteség minimális, és nő a tartozékok üzemi élettartama. A Flamco Clean nem igényel karbantartást - csak a rakódott iszapot kell rendszeres időközönként leengedni.

A Flamco Clean sárgaréz iszapleválasztók (vízszintes és függőleges csövekben való használatra is alkalmas változatokkal) megfelelőek a zárt rendszerekben, 120 ?C-os maximális hőmérséklettel és 10 bar-os maximális nyomással.
A sárgaréz iszapleválasztóknak menetes csatlakozóik vagy szorító csatlakozóik vannak, míg az acél megfelelőiknek hegesztett csatlakozókkal, karimás csatlakozókkal vagy hornyos csatlakozókkal vannak fölszerelve.
Az iszapleválasztók kazánok, szivattyúk és más készülékek és tartozékok lerakódások vagy iszap általi károsodásának megvédésére szolgálnak. Az iszapleválasztók használata régi rendszerekben is érvényesül, vagy ha egy nyitott rendszert zárttá alakítanak át.