Toptherm CLEAN F9 A és B tisztító folyadék alumínium hőcserélőkhöz 2 x 1 liter + 2 db szórófej Nagyítás

Toptherm CLEAN F9 A és B tisztító folyadék alumínium hőcserélőkhöz 2 x 1 liter

T.CLEANF9AB1

Csomag tartalma:

  • 1 liter CLEAN F9 A
  • 1 liter CLEAN F9 B

Szórófej nélküli kivitel, kizárólag az A és B vegyszert tartalmazza.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 4 darab

15 799 Ft

Leírás

CLEAN F9 A
TISZTÍTÓSPRAY KONDENZÁCIÓS KAZÁNOK ELSŐDLEGES ALUMÍNIUM-SZILÍCIUM HŐCSERÉLŐINEK FÜSTGÁZ FELŐLI OLDALÁHOZ.

A CLEAN F9 A egy lúgos készítmény, speciális korróziógátlókkal, kondenzációs kazánok elsődleges alumínium-szilícium hőcserélőiben képződő lerakódások eltávolításához.

Felhasználás módja
A terméket hígítatlan állapotában permetezze a szennyezett felületekre, teljesen nedvesítse át a felület, és hagyja hatni a szennyeződés mértékétől függően minimum 10 percig, maximum 20 percig. A hatóidő végén az égéskamrát bő vízzel, nyomás alatt lévő vízsugárral és kefével át kell mosni. Használja a CLEAN F9 B lúgos tisztítósprayt/passziválót. Jelentős lerakódások esetén szükség lehet a művelet megismétlésére. Súlyosan szennyezett esetekben hasznos lehet néhány órán át működtetni az égőt, majd ellenőrizze, hogy a szennyeződés fellazult-e. A terméknek oldó hatása van. Ne alkalmazza a terméket meleg felületeken. Minden tisztítás után ellenőrizze mindig, hogy a kondenz ürítőt nem tömítette-e el a hőcserélőből eltávolított anyag.

Kémiai-fizikai tulajdonság
Megjelenés: tiszta opálos lila/piros
pH: 12 ca.

Biztonsági előírások
A CLEAN F 9 A kezelésének, használatának és tárolásának biztonságával kapcsolatosan tanulmányozza a „Biztonsági adatlap” utasításait.


Rendelkezésre álló csomagolások
1 kg-os palack

Műszaki dokumentáció
Biztonsági adatlap

CLEAN F9 B
TISZTÍTÓSPRAY ÉS PASSZIVÁLÓ KONDENZÁCIÓS KAZÁNOK ELSŐDLEGES ALUMÍNIUM-SZILÍCIUM HŐCSERÉLŐINEK FÜSTGÁZ FELŐLI OLDALÁHOZ

A CLEAN F9 B savas készítmény, speciális inhibitorokkal és diszpergálószerrel fémoxidokhoz, elsősorban kondenzációs kazánok alumínium-szilícium hőcserélőinek füstgáz oldalának tisztítására szolgál.

Felhasználás módja
A termék csak a CLEAN F9 A felvitele és alapos öblítés után használható. A terméket permetezze a szennyezett felületekre, teljesen nedvesítse át a felület és hagyja hatni 2-5 percig. A hatóidő végén a hőcserélőt bő vízzel át kell mosni. Ne vigye fel a terméket szigetelő anyagra. Biztonsági okokból soha ne használja a CLEAN F9 B terméket túlnyomásos permetezőkkel. Minden tisztítás után ellenőrizze, hogy a kondenz ürítő nem tömődött-e el.

Kémiai-fizikai tulajdonságok
Megjelenés: sárga opálos
pH: 1 ca.

Biztonsági előírások
A CLEAN F9 B kezelésének, használatának és tárolásának biztonságával kapcsolatosan tanulmányozza a „Biztonsági adatlap” utasításait.

Rendelkezésre álló csomagolások
1 kg-os palack

Műszaki dokumentáció
Biztonsági adatlap