Würth klímatisztító / légkondicionáló tisztító 1 L Nagyítás

Würth klímatisztító / légkondicionáló tisztító 1 L

0893117500

Felhasználási terület: Háztartások és épületek klímaberendezéseinek tisztítására.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 8 darab

17 995 Ft

Leírás

Könnyen megtisztít minden hűtőberendezést és légkondicionáló rendszert az épületekben a koromtól, portól, zsírtól és olajtól, ezáltal hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást biztosít.

Kiváló tisztító teljesítmény
A kitűnő kúszóképességnek köszönhetően megközelíthetetlen területeket is elér.

Nagyfokú anyag kompatibilitás
Mivel AOX- és szilikonmentes.

Hosszabb élettartam
Mivel a rendszer portól, szennyeződéstől, koromtól és olajtól tiszta.

Útmutató
A szennyeződés mértékétől függően permetezze közvetlenül a tisztítandó felületre (hígítatlanul vagy vízzel hígítva [1:1]) kb. 20 cm távolságból; hagyja hatni néhány percig, majd törölje le egy nedves kendővel. Öblítse le vízzel, ha szükséges.

"Megjegyzés
Ezekkel az információkkal biztosítani akarjuk, hogy az általunk végzett vizsgálatokon és a tapasztalatainkon alapuló legjobb tanácsot kapja. Előzetes vizsgálatok szükségesek!

A használatra vonatkozó utasítások az általunk végzett vizsgálatokon és saját tapasztalatainkon alapuló javaslatok; minden egyes felhasználás előtt végezzen próbát. Tekintettel az alkalmazások széles körére, valamint a többféle tárolási és feldolgozási körülményekre, nem vállalunk semmilyen felelősséget semmilyen egyéni használatból adódó következményért. Amennyiben ingyenes ügyfélszolgálatunk műszaki információkat nyújt, vagy tanácsadó szolgálatként működik, a szolgáltatásnyújtással semmilyen felelősséget nem vállal, kivéve, ha a megadott információ vagy tanács beletartozik az általunk megszabott, szerződésben rögzített szolgáltatásaink körébe, vagy a tanácsadó tudatosan cselekedett. Garantáljuk termékeink egyenletes minőségét. Fenntartjuk a jogot műszaki változtatások és fejlesztések végrehajtására."

Űrtartalom

1000 ml

Űrtartalomhoz tartozó tömeg

1050 g

Szag/illat

Semleges

Szín

Sárgás

pH-érték

13

Sűrűség

1,05 g/cm³

Sűrűség feltétel

20 °C-on

Keverési arány

1:1

AOX mentes

Igen

Szilikonmentes

Igen

Vízben oldódó

Igen

Biztonsági adatlap letöltése