BWT Aqua Boy (Woda Pure) mosogató alá beépíthető ultarszűrő egység Nagyítás

BWT Aqua Boy (Woda Pure) mosogató alá beépíthető ultarszűrő egység

10411

- Kiveszi a kellemetlen íz- és illatrontó anyagokat
- Megköti a nemkívánatos vízben oldott szerves anyagokat
- Kiszűri a baktériumokat a 0,02 µm pórusméretű ultraszűrő rost membránnak köszönhetően

Figyelem!  Csatlakozó szett AQUABOY-hoz külön vásárolható: 

BWT Csatlakozó szett AQUABOY-hoz LED csappal

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 4 darab

63 150 Ft

Leírás

BWT Aqua Boy konyhapult alá építhető ultraszűrő

Az Aqua Boy kiszűri a szervezet számára terhelő anyagokat a vízből.

A BWT Aqua Boy  szűrőpatron olyan ultraszűrőt tartalmaz, amely 0,02 µm pórusméretű ultraszűrő rost membránnak köszönhetően képes kiszűrni a milliméter százezred részénél nagyobb részecskéket a vízből.
Ilyenek például a baktériumok. Előnye, hogy megőrzi a szervezetünk számára fontos ásványi anyagokat. Ezáltal nem változtatja meg a víz kémiai egyensúlyát, megőrzi eredeti kémhatását.
Az ultraszűrőn kivűl tartalmaz még egy aktív-szenes szűrő egységet is, amely eltávolítja az íz-, és illatrontó anyagokat a vízből, adszorbeálja a nemkívánatos, vízben oldott, szerves anyagokat (pl. humin anyagok).

A készülék mosogató pult alá beépíthető, a mosogatóra szerelhető kis krómozott csap segítségével lehet szűrt vizet engedni.

Környezetbarát
BWT Aqua Boy ultraszűrő beépítésével Önnek nem kell többé nehéz ásványvizes palackokat hazacipelni, gondoskodni a tárolásukról és a szelektív hulladékgyűjtőbe szállítani.
Nem terhelik környezetünket az üres műanyag palackok, megszűnik a visszaváltható palackok tisztításából származó vízpazarlás.

A szűrőpatront a vízminőségtől függően kb. 9000 l víz felhasználása után kell cserélni. Így Ön kedvező áron tudja biztosítani egész családja számára a friss, tiszta ivóvizet, amit még a főzéshez is felhasználhat.
Ezzel Ön megkíméli környezetét és pénztárcáját!

Szerelje be konyhájába az Aqua Boy ultraszűrő készüléket, hogy folyamatosan biztosítani tudja frissítő, megfelelő minőségű, zamatos vizet egész családja számára!

Aqa Drink ivóvíz minőségét javító szűrőcsalád

Önnel is elfordult már, hogy fáradtan, figyelmetlenül vagy fejfájással küszködve töltötte el a napját?
Szervezetünk működéséhez elengedhetetlen a megfelelő folyadékpótlás. a folyadék hiánya okozhat figyelemösszpontosítási problémákat, fejfájást, fáradtságot.

Az emberi szervezet naponta átlagosan 2,4 l vizet ad le, mely verejtékezés, légzés, kiválasztás és emésztés folyamán távozik szervezetünkből. Vagyis ez azt jelenti, hogy napi folyadék szükségletünk átlagosan 2,4l, amit táplálék és folyadék felvétel útján kell pótolni. Ennek a folyadék szükségletnek az 1/3 át a szilárd táplálékok elfogyasztásával pótoljuk, 2/3-át pedig folyadék formájában.
Manapság a legtöbb ember ásványvizet vagy palackozott ivóvizet fogyaszt a csapvíz és a házilag elkészíthető szódavíz helyettesítőjeként. Az egyik oka ennek az, hogy az emberek nagyobb figyelmet fordítanak a helyes és egészséges táplálkozásra, a másik oka pedig, hogy a csapvíz néhány településen rossz ízű és szagú lehet.
A fertőtlenítés miatt belekerülő klórtól és az egyéb íz és szagrontó anyagoktól. Ma már léteznek olyan vízszűrők, amelyek segítségével ki lehet szűrni ezeket az íz és szagrontó anyagokat, valaminta lebegőanyagokat, így a csapból folyó ivóvíz is remek szomjoltó lehet. A másik nagy előnye a tisztított csapvíznek, hogy főzésre is tudjuk használni: az étel jobb ízű lesz, a kávé zamatosabb.
A BWT Aquadrink termékcsalád készülékei közvetlenül a vízvezetékhez csatlakoztathatóak vagy csapvízzel feltölthetőek. Így nem kell többé a nehéz rekeszek, palackok vásárlásával, cipelésével, tárolásával törődnie. Nem terhelik tovább a környezetünket az üres műanyag palackok, rekeszek. Ezáltal Ön megkíméli a környezetét és a saját pénztárcáját is.

A BWT AQUA Drink ivóvíz minőségét javító szűrőcsalád segítségével Ön folyamatosan biztosítani tudja a hűs, frissítő, megfelelő minőségű zamatos vizet otthonában és munkahelyén egyaránt.