Fernox Alphi-11 5 liter (inhibitorral kevert fagyálló) Nagyítás

Fernox Alphi-11 5 liter (inhibitorral kevert fagyálló)

57971

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 3 munkanap

44 588 Ft

Leírás

A Fernox Protector Alphi-11 kombinált fagyálló és korróziógátló termék, mely hosszú távú védelmet biztosít a belső korrózió és vízkőképződés ellen a központi fűtési rendszerekben. Megakadályozza az ilyen rendszerekben megtalálható összes fém, azaz vasfémek, vörösréz és rézötvözetek valamint az alumínium
korrózióját. A Fernox Protector Alphi-11 összefér a központi fűtési rendszerekben szokásosa alkalmazott fémekkel és anyagokkal.
A tartós védelem érdekében javasoljuk a Protector-koncentráció rendszeres ellenőrzését (évente). A termék koncentrációja könnyen megmérhető a helyszínen a Fernox 'One Drop' Protector-vizsgáló készlet segítségével.

Fizikai tulajdonságok

A Fernox Protector Alphi-11 monopropilén-glikolt tartalmaz.
Szín: Színtelen
Szag: Enyhe
Megjelenés: Átlátszó folyadék
pH (konc.) 5.7 – 6.1
pH (oldat 25%): 7.0 – 7.5
Sűrűség: 1,04 20°C-on

Használat és adagolás

A termék ajánlott minimális "használati" koncentrációja 25% a megfelelő korrózióvédelem biztosításához.
Ez a koncentráció -11°C-ig védelmet nyújt. 40%-os koncentrációban -22°C-ig biztosít védelmet. A Protector Alphi-11 beadagolható a feltöltő és tágulási tartályon keresztül, vagy más alkalmas ponton pl. radiátornál, a Fernox Injector segítségével. A beadagolást azután végezze, hogy legalább a hozzáadandó Alphi-11 mennyiségével egyenlő vizet leeresztett. Kapcsolja be a keringető szivattyút és járassa a rendszert néhány óráig az egyenletes eloszlás elérése érdekében.