Fernox Protector F1 (folyadék) 500ml - inhibitor 100 liter vízhez Nagyítás

Fernox Protector F1 (folyadék) 500 ml - inhibitor 100 liter vízhez

57761

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 6 darab

10 321 Ft

Leírás

A Fernox Protector F1 hosszú távú védelmet biztosít a házi központi fűtési rendszereknek belső korrózió és vízkőképződés ellen. Megakadályozza az ilyen rendszerekben megtalálható összes fém, azaz vasfémek, vörösréz és rézötvözetek valamint az alumínium korrózióját. Alkalmas mindenféle típusú kazánhoz, radiátorhoz és csővezeték rendszerhez.
A Fernox Protector F1 összefér a központi fűtési rendszerekben szokásosan alkalmazott fémekkel és anyagokkal.
A tartós védelem érdekében javasoljuk a Protector F1 koncentráció rendszeres ellenőrzését (évente). A termék koncentrációja könnyen megmérhető a helyszínen a Fernox Protector-vizsgáló készlet segítségével.

Fizikai tulajdonságok

A Protector F1 szervetlen és szerves korrózió- és vízkőgátló anyagok és baktériumölő szer keveréke.

Megjelenés: Tiszta átlátszó folyadék
Szag: Gyenge. Aromás
Megjelenés: Átlátszó folyadék
pH (konc.): 6.5
Sűrűség: 1,16 20°C-on

Használat és adagolás

A termék javasolt 'használat alatti' koncentrációja 0,5%. Egy 500 ml-es csomag egy átlagos 3-4 hálószobás ház rendszerének (100 liter) kezelésére alkalmas. Nyitott rendszerek esetében adagolja be a betápláló és tágulási tartályon keresztül. Zárt rendszereknél a radiátornál adagolja be Fernox Injector segítségével.
Egybetáplálású indirekt, pl. "Primatic" vagy hasonló rendszerű tartályoknál ivóvízhez használható vegyszereket kell alkalmazni.
A tartós védelem érdekében javasoljuk a Fernox Protector F1 koncentráció rendszeres ellenőrzését (évente). Javasoljuk, hogy a még nem kezelt rendszereket alaposan tisztítsa ki és öblítse át a BS 7593 szabványnak megfelelően Fernox
Cleaner segítségével, mielőtt Fernox Protector F1-gyel kezelné, mivel a berendezésben lévő maradékok károsíthatják azt.