BCG K 32 korrózió védő 5 liter kanna Nagyítás

BCG K 32 Korrozió ellen védő inhibitor alumíniumot tartalmazó rendszerekhez 5 liter kanna

4005032

A BCG K 32 az acél, az alumínium és a réz korrózióját gátolja meg – különösen műanyag padlófűtéseknél – (oxigéndiffúzió) védőfilm kialakításával. A BCG K 32-ben lévő diszpergáló komponensek megakadályozzák a lerakódást a csövek falán, ezáltal biztosítja az inhibitor az optimális korrózióvédő film kialakulását. Keverési arány: 1: 100

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 2-3 hét

114 050 Ft

Leírás

Untitled DocumentA BCG K 32 védőréteg képzésével védi a korróziótól az acél-, alumínium- és rézanyagokat – különösen a műanyag padlófűtéseket (oxigéndiffúzió). A diszpergáló anyagkomponensek meggátolják a lera-kódást a csőfalon, és ezzel lehetővé teszik az optimális korrózióvédő film kialakulását.

A BCG K 32 inhibitor az uszadékanyagokat távol tartja a szabályozórészektől és a csővezetékektől. Minden új, vagy már régebben működő műanyag padlófűtést és egyéb fűtőberendezést megóv a korróziótól.

FIGYELMEZTETÉS!
A fűtőberendezésnek mentesnek kell lennie adalékoktól, mint folyékony tömítők és egyéb inhibitorok. Az inhibitorral kezelt berendezést évente egyszer ellenőrizni kell.
Előírás szerint alkalmazásnál a szivattyúk és a szabályozószelepek nem sérülhetnek meg.

Használati utasítás
Nagyon elpiszkolódott berendezést előzetesen alaposan ki kell mosni (DIN 1988, 2 bar) és adott esetben BCG HR-rel kitisztítani. A fűtőberendezést vízzel feltöltjük és légtelenítjük. A kívánt BCG K 32 mennyiséget (lásd táblázat) töltőszivattyúval ( BCG G 20 vagy G 21J) beengedjük a kazántöltő ürítő csapon át. A BCG K 32 összeegyeztethető minden kereskedelemben használt fagymentesítő anyaggal.

Fontos!
A BCG K 32 inhibitor hatásfokát az összekeverés után ellenőrizni kell a BCG tesztkészlettel. A molibdat tartalomnak 250-400 mg/l kell lennie. Mivel a BCG K 32 feloldja a már meglévő lerakódásokat, csökkent hőátadás esetén 1-3 hónap után újra alaposan ki kell mosni a berendezést. Ezután újra feltöltjük BCG K 32-vel és ellenőrizzük a koncentrációt. Ha kevesebb BCG K 32-t adagolunk, akkor korrózió lép fel a berendezésben.

Biztonsági előírások
A vegyi anyagokkal történő munka során alapvető előírások betartandóak.
Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kezelés
Nagyon felhígított állapotban bele lehet önteni a csatornába.

Összetétel
Molibdattartalmú termék és CU-inhibitorok.

Keverési arány
1 liter BCG K 32 inhibitort adunk 100 liter fűtővízhez.

Eltarthatóság
A gyártás dátumától 5 év. Fagytól óvni kell.