Zilmet Ultra-Pro CE cserélhető membrános hidrofor tartály, 500 l, 16 bar, álló Nagyítás

Zilmet Ultra-Pro CE cserélhető membrános hidrofor tartály, 500 l, 16 bar, álló

4-0311-005-1

• Térfogat (liter): 500
• Ø Csatlakozás: 1 1/2"G
• Max. üzemi nyomás (bar): 16

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 7 munkanap

1 029 745 Ft

Leírás

ZILMET ULTRA-PRO cserélhető membrános hidrofor tartályok

Az ULTRA-PRO hidrofor tartályok a legjobb választás öntöző szivattyúk, centrifugális szivattyúk, búvárszivattyúk és nyomásfokozó szettek mellé. A membrán tényleges térfogata nagyobb, mint az átlagos, ezért azonos teljesítmény érhető el kisebb tartálymérettel, mindezek mellett minimális számon tartva a szivattyú indítások számát, ezzel pedig energiát takarítunk meg. A nagy méretválaszték, a függőleges és vízszintes kivitel, galvanizált acél és rozsdamentes acél karimák közti választási lehetőség biztosítja, hogy az ULTRA-PRO tágulási tartályok közül bárki talál számára megfelelőt. Elérhető speciálisan magas, 16 bar maximális üzemi nyomású kivitelben is.
A tartályok szénacélból készülnek, a MIG hegesztés-technológiának köszönhetően nincsenek vágó élek a tartály belsejében. A membrán mindkét végénél rögzítve van, így elkerülhető a tartály belső falával történő érintkezés. Az ULTRA-PRO tartályok akár korlátlan ideig használhatóak a cserélhető butil membránnak köszönhetően. Külső felületük tartós epoxy-polyester porfestéssel kezelt. Az összes tartály gyárilag tesztelt.
A butil membrán és tartály megfelel a nyomástartó berendezések európai irányelvének, illetve a legfontosabb európai ivóvízzel kapcsolatos szabványoknak.
PED/97/23/EC, WRAS, ACS

Rendelhető tartozékok:

  • Tartalék membránok
  • Karimák galvanizált vagy rozsdamentes acélból
Model ULTRA-PRO 500 V
Térfogat (liter) 500
H Magasság (mm) 1560
ØD Átmérő (mm) 750
Ø Csatlakozás 1 1/2"G
Max. üzemi nyomás (bar) 16
Max. üzemi hőmérséklet (°C) -10/+99
Előnyomás (bar) 2

Műszaki adatok letöltése