Flamco Airfix A Tágulási tartály 35/8 bar

24659

• Térfogat (liter): 35
• Ø Csatlakozás: 3/4"
• Max. üzemi nyomás (bar): 8

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 7-14 munkanap

36 155 Ft

Leírás

Flamco Airfix A Tágulási tartályok

Az Airfix A és Airfix D tágulási tartályok használata egy sor lényeges előnnyel jár a felhasználó számára mert az átáramoltatott Airfix A és Airfix D tágulási tartály a különleges építési módnak köszönhetően vízelvétel esetén folyamatosan átöblítődik"" friss vezetékes vízzel. Ily módon elkerülhető a stagnáló langyos víz és ezáltal a nem kívánatos baktériumképződés a vízkörben, aminek következtében jobb ivóvízminőség biztosítható. Ezáltal az ivóvíz megőrzi minőségét. Mivel mind a vízoldal, mind a gázoldal belülről bevonattal van ellátva, a víz soha sem érintkezhet csupasz fémmel. Az ivóvíz még akkor sem lesz veszélynek kitéve, ha a membrán váratlanul szivárogni kezd. Ezenkívül az Airfix A és Airfix D tágulási tartályok használata esetén megelőzhető a vízpazarlás.

Az Airfix A és D használatának előnyei

  • Egyszerű beépítés.
  • A tartály belül és kívül korrózióálló műanyag bevonattal van ellátva.
  • Az Airfix A és Airfix D tartályok a KTW C és W270 szerint vannak bevizsgálva.
  • Alkalmazásuk nyomásfokozó berendezésekben is lehetséges.
  • Butilgumi membránnal szerelve.

Ha nem szaniter tágulási tartályt használnak, akkor a víz minden egyes felmelegítésénél szivárog a biztonsági szelep, aminek állandó vízveszteség a következménye. Ezáltal az elszennyeződött vagy elmeszesedett szelepülés miatt állandóan fennáll a vízveszteség veszélye. Ezért az Airfix A vagy Airfix D tágulási tartály használatát ajánljuk. Ezenkívül a nyomáscsúcsok is csillapíthatók.

Minden Airfix A és Airfix D tágulási tartály fehér színű porfestékkel van bevonva.

Butilgumi membrán és a tartálybevonat a 2002/16/EK számú CE-szabályozás szerint nemzetközi engedéllyel rendelkezik az ivóvízzel kombinált használatra.

Megbízható szorítógyűrűs konstrukció, ami sem a tartályt, sem a membránt nem sérti és ami lehetővé teszi a teljes tartályfelület konzerválását, ami a karima nélküli hegesztett tartályoknál lehetetlen.

Tágulási tartályok ivóvíz-berendezésekbe való helyes beépítésével kapcsolatos tudnivalók:
Az Airfix A vagy Airfix D tágulási tartály használatánál minden esetben be kell építeni egy Prescor B biztonsági szelepet (a használativíz-melegítőhöz). A biztonsági szelepet általában közvetlenül a vízmelegítő hidegvíz-beömlőjére kell felszerelni. A tartályt mindig a vízmelegítőhöz menő hidegvíz-bevezetésen kell elhelyezni.

Model Airfix A 35
Térfogat (liter) 35
H Magasság (mm) 437
ØA Átmérő (mm) 396
Ø Csatlakozás 3/4"
Max. üzemi nyomás (bar) 8
Max. üzemi hőmérséklet (°C) +70 °C
Előnyomás (bar) 4