BWT Infinity M szűrő nyomáscsökkentővel kézi visszaöblítéssel 1" 10277H

10277H

  • Függőlegesen és vízszintesen is beépíthető!
  • Névleges nyomás PN 16
  • üzemnyomás min./max.: 2,5/16 bar (visszamosáskor)
  • víz/környezet hőmérséklete max. 30/40 °C
  • elektromos teljesítmény 8W (csak A, AP típusoknál).
  • A Combi változatban egy 1,5 - 16 bar között állítható nyomáscsökkentővel ellátott szűrő.
  • hidegvizes kivitel
  • nyomáscsökkentővel

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

202 595 Ft

Leírás

BWT Infinity M szűrő nyomáscsökkentővel kézi visszaöblítéssel 1"

Nyomáscsökkentővel

Modulrendszerű szűrők kézi visszaöblítéssel
Az Infinity szűrők rendeltetési célja A Modulvezetékes ivóvíz és üzemi víz szűrése.
A szűrők biztosítják A Modulvízvezeték rendszerek és A Modulhozzá csatlakoztatott - vízzel érintkező - rendszerelemek védelmét A Modulszilárd szennyeződésektől, mint rozsda, forgács, homok, kenderfonal, stb. Ezáltal megakadályozza A Modulszennyeződések által okozott üzemzavarokat és korróziós károkat.
A visszaöblítés kézzel történik, A Modulkitámasztható forgatókarral rendelkező kézi kerék segítségével.

A jó minőségű, speciális anyagok kiemelkedően hosszú élettartamot biztosítanak az Infinity szűrőnek.
Infinity M típusú visszamosható szűrők:
A kétlépéses, nagy teljesítményű visszaöblítés egy kézzel működtethető
Rendelkezik az összes kényelmi egységgel, mint Memory-Ring (emlékeztető gyűrű), csatornacsatlakozó, légbeszívó, tömlőcsatlakozás
Beépíthető vízszintesen vagy függőlegesen
Nyomáscsökkentővel vagy nélküle
Dupla biztonságot nyújtó golyóscsap

A vizes berendezések megbízható és tartós működéseinek alapja
A vízben lévő szennyeződések nem csupán csepegő vízcsapokat, eldugult perleátorokat, megakadt szelepeket és megnövekedett higiéniai kockázatot okozhatnak. A Modullebegőanyagok gyakran A Modulberendezések költséges javítási munkálataihoz is vezethetnek. A Modulkorrózió ily módon kiváltott elektrokémiai folyamata minden fémből készült cső anyagában gyorsan terjedő mállást vagy akár csőtörést is okozhat.

Az magyar vízművek A Modullakosság számára kifogástalan minőségű ivóvizet biztosítanak. Az új hálózati rendszerek kiépítésénél vagy javításoknál A Modulmunkálatok alatt azonban az Ön értékes ivóvizes berendezéseibe is bekerülhetnek olyan szennyeződések, mint kenderfonál, forgács vagy homok. Saját vízellátó rendszer, pl. kút, forrás esetén A Modulvízzel szállított szennyeződések mértéke - különösen rossz időjárási viszonyok esetén - A Modullegtöbb esetben még nagyobb lehet. Ezért az 1988. évi DIN szabvány 2-8.1. pontjai szerint javasolt minden házi vízellátó rendszerben egy ÖVGW vagy DVGW szerint bevizsgált ivóvízszűrő beépítése, hogy ily módon A Modulkárokat hatékonyan meg lehessen előzni.

Védje Ön is berendezéseit BWT ivóvízszűrővel!
Vezetékes vízellátás esetén javasoljuk modern és csekély karbantartást igénylő BWT visszamosható szűrő (pl. Infinity, Diago 18, Diago típusok) alkalmazását. Saját vízellátás esetén - ott, ahol csekélyebb A Modulrendszerbe bejutó szennyeződések mennyisége - jó választásnak bizonyul A Modulbevált, robosztus BWT KSF típusú cserélhető betétes szűrőház. Speciális esetekben (pl. jelentékeny mértékű szennyeződés, nitrát, vas, nehézfémek, stb. jelenléte) szívesen vállaljuk egyedi megoldás kidolgozását.

Műszaki adatok letöltése