BWT Infinity A Modul szűrő automata visszaöblítésű 5/4" 10339H

10339H

  • Függőlegesen és vízszintesen is beépíthető!
  • Névleges nyomás PN 16,
  • üzemnyomás min./max.: 2,5/16 bar (visszamosáskor),
  • víz/környezet hőmérséklete, max. 30/40 °C, 
  • elektromos teljesítmény 8W (csak A, AP típusoknál).

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

358 211 Ft

Leírás

BWT Infinity A Modul szűrő automata visszaöblítésű 5/4"

Nyomáscsökkentő nélkül

Automata, modulrendszerű, visszamosható ivóvízszűrők
Az Infinity szűrők rendeltetési célja A Modulvezetékes ivóvíz és üzemi víz szűrése. A Modulszűrők biztosítják A Modulvízvezeték rendszerek és A Modulhozzá csatlakoztatott - vízzel érintkező - rendszerelemek védelmét A Modulszilárd szennyeződésektől, mint rozsda, forgács, homok, kenderfonal, stb. Ezáltal megakadályozza A Modulszennyeződések által okozott üzemzavarokat és korróziós károkat.
A visszaöblítés automatikus, az előre beállított időköznek (ill. az előre beállított nyomáskülönbségnek - AP típus) megfelelően. A Modulvisszaöblítés A Modulrendkívül hatékony: lehúzó gyűrő segítségével vákuumhatást alakít, így segítve elő az öblítését (elszívógyűrűs visszamosó rendszer).

Infinity A Modul- teljesen automata, idővezérelt visszamosható szűrők, amelyek A Modullegnagyobb kényelmi igényeknek is eleget tesznek:
Automatikus, idővezérelt visszaöblítés,
1 óra és 56 nap között kiválasztható időközönként
Csekély öblítővíz-felhasználás
Teljes mélységben ható letisztítás A Modulnagy visszaöblítési sebességnek köszönhetően
Nyomáscsökkentővel vagy nélküle
Beépíthető vízszintesen vagy függőlegesen
Infinity AP - nyomáskülönbség és időkapcsolás alapján vezérelt visszamosható szűrők, melyek A Modullegnagyobb kényelmi igényeknek is eleget tesznek:
Az Infinity A Modultípus jellemzői mellett nyomáskülönbség alapján történő vezérlés (időkapcsolással)
A visszaöblítést 0,8 bar nyomáskülönbségnél indítja el (az időkapcsolás alapján)

A vizes berendezések megbízható és tartós működéseinek alapja
A vízben lévő szennyeződések nem csupán csepegő vízcsapokat, eldugult perleátorokat, megakadt szelepeket és megnövekedett higiéniai kockázatot okozhatnak. A Modullebegőanyagok gyakran A Modulberendezések költséges javítási munkálataihoz is vezethetnek. A Modulkorrózió ily módon kiváltott elektrokémiai folyamata minden fémből készült cső anyagában gyorsan terjedő mállást vagy akár csőtörést is okozhat.

Az magyar vízművek A Modullakosság számára kifogástalan minőségű ivóvizet biztosítanak. Az új hálózati rendszerek kiépítésénél vagy javításoknál A Modulmunkálatok alatt azonban az Ön értékes ivóvizes berendezéseibe is bekerülhetnek olyan szennyeződések, mint kenderfonál, forgács vagy homok. Saját vízellátó rendszer, pl. kút, forrás esetén A Modulvízzel szállított szennyeződések mértéke - különösen rossz időjárási viszonyok esetén - A Modullegtöbb esetben még nagyobb lehet. Ezért az 1988. évi DIN szabvány 2-8.1. pontjai szerint javasolt minden házi vízellátó rendszerben egy ÖVGW vagy DVGW szerint bevizsgált ivóvízszűrő beépítése, hogy ily módon A Modulkárokat hatékonyan meg lehessen előzni.

Védje Ön is berendezéseit BWT ivóvízszűrővel!
Vezetékes vízellátás esetén javasoljuk modern és csekély karbantartást igénylő BWT visszamosható szűrő (pl. Infinity, Diago 18, Diago típusok) alkalmazását. Saját vízellátás esetén - ott, ahol csekélyebb A Modulrendszerbe bejutó szennyeződések mennyisége - jó választásnak bizonyul A Modulbevált, robosztus BWT KSF típusú cserélhető betétes szűrőház. Speciális esetekben (pl. jelentékeny mértékű szennyeződés, nitrát, vas, nehézfémek, stb. jelenléte) szívesen vállaljuk egyedi megoldás kidolgozását.

Műszaki adatok letöltése