BWT Europafilter kézi visszamosható szűrő RS 1 1/4" Nagyítás

BWT Europafilter kézi visszamosható szűrő RS 5/4" DN32 810235

810235

  • Külső menetes
  • Kis visszaöblítő szűrő nagy szűrőfelülettel,
  • kétfázisú visszaöblítéssel,
  • ellenáramú visszamosatással, 
  • 4-4,5-szeres öblítési sebességgel.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

49 408 Ft

Leírás

BWT Europafilter RS kézi visszamosható szűrő 1 1/4"

Az Europafilter RS típusú szűrők védelmet nyújtanak A Modul szerelvények és háztartási készülékeknek lebegő szennyeződések miatti meghibásodás, valamint az idegen anyagok miatti pontkorrózió ellen.
Kézzel visszaöblíthető szűrő. A Modulfelépítés folytán optimális A Modulszűrőn történő átáramlás. A Modulkisméretű szűrő nagy szűrőfelülettel rendelkezik, miáltal folyamatos A Modulszűrés. Kétfázisú, ellenáramú visszaöblítéssel rendelkezik, 4-szeres öblítési sebességgel. Első-osztályú minőség, egyszerű kezelhetőség, modern design.
A szűrő kompletten sárgaréz fejrésszel, átlátszó szűrőházzal DVGW-irányelvek szerinti szűrőbetéttel, visszaöblítő elemmel, csatlakoztató csavarkötéssel kerül forgalomban.
Az Europafilter szűrőcsalád kedvezőbb árfekvésű, lemosható betétes (WF) kivitelben is rendelhető.

Europafilter RS

Typ

3/4"

1"

5/4"

1 1/2"

2"

Csatlakózó méret

DN

20

25

32

40

50

Átfolyási teljesítmény 0,2 bar

m3/h

3,0

3,5

5

9

12

Beépítési hossz csavarzattal

mm

184

184

203

254

274

Termék adatlap

 

6.13

6.13

6.13

6.13

6.13

Cikkszám

 

8102334

810234

810235

10236

10237

A vizes berendezések megbízható és tartós működéseinek alapja
A vízben lévő szennyeződések nem csupán csepegő vízcsapokat, eldugult perleátorokat, megakadt szelepeket és megnövekedett higiéniai kockázatot okozhatnak. A Modullebegőanyagok gyakran A Modulberendezések költséges javítási munkálataihoz is vezethetnek. A Modulkorrózió ily módon kiváltott elektrokémiai folyamata minden fémből készült cső anyagában gyorsan terjedő mállást vagy akár csőtörést is okozhat.

Az magyar vízművek A Modullakosság számára kifogástalan minőségű ivóvizet biztosítanak. Az új hálózati rendszerek kiépítésénél vagy javításoknál A Modulmunkálatok alatt azonban az Ön értékes ivóvizes berendezéseibe is bekerülhetnek olyan szennyeződések, mint kenderfonál, forgács vagy homok. Saját vízellátó rendszer, pl. kút, forrás esetén A Modulvízzel szállított szennyeződések mértéke - különösen rossz időjárási viszonyok esetén - A Modullegtöbb esetben még nagyobb lehet. Ezért az 1988. évi DIN szabvány 2-8.1. pontjai szerint javasolt minden házi vízellátó rendszerben egy ÖVGW vagy DVGW szerint bevizsgált ivóvízszűrő beépítése, hogy ily módon A Modulkárokat hatékonyan meg lehessen előzni.

Védje Ön is berendezéseit BWT ivóvízszűrővel!
Vezetékes vízellátás esetén javasoljuk modern és csekély karbantartást igénylő BWT visszamosható szűrő (pl. Infinity, Diago 18, Diago típusok) alkalmazását. Saját vízellátás esetén - ott, ahol csekélyebb A Modulrendszerbe bejutó szennyeződések mennyisége - jó választásnak bizonyul A Modulbevált, robosztus BWT KSF típusú cserélhető betétes szűrőház. Speciális esetekben (pl. jelentékeny mértékű szennyeződés, nitrát, vas, nehézfémek, stb. jelenléte) szívesen vállaljuk egyedi megoldás kidolgozását. 

Műszaki adatok letöltése