Aereco G2H 1066 Higroszabályozású és kapcsolós gravitációs légelvezető

G2H 1066

• 12-72 m3/h (10 Pa)
• rátétes
• csatlakozás négyszögletű nyílás Hmax x Lmax=125×200mm
• kerek nyílás Ømax=135mm
• központi ventilátorhoz történő csatlakozás NEM szükséges

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

42 245 Ft

Leírás

Egyedülálló megoldás gravitációs és hibrid szellőzési rendszerekhez

Az új fejlesztésű G2H légelvezetők a gravitációs és hibrid szellőzés optimalizálására tervezett típusok, amelyek egyaránt alkalmazhatók új építés vagy felújítás alkalmával.
A kifejezetten természetes szellőzés szabályozási igényeihez tervezett légelvezetők csúcshozama típustól függően automatikusan és/vagy manuálisan állítható. A G2H egyesíti a szabályozott szellőzés energiahatékonyságát és a folyamatos beltéri levegő minőség biztosításának előnyeit.

Tökéletesen alkalmazkodik a gravitációs és hibrid szellőzéshez
A G2H légelvezető legnagyobb szabad keresztmetszete maximális nyitás estén 168 cm ², ezért képes nagyon alacsony nyomás (akár 2 Pa) mellett is biztosítani a megfelelő légszállítást.

Páraérzékelős: a légszállítást a belső relatív páratartalom szerint szabályozza.

Mozgásérzékelős: emberi jelenlét esetén intenzívebb szellőzés indul meg.

Kapcsolós működtetés: a légszállítás csúcshozamra kapcsolható egy nyomógomb segítségével.

Egyszerű karbantartás: a levehető rács és kiemelhető zsalu egyszerűen tisztítható.

Kompatibilis a legtöbb szabványos beton vagy fém légcsatorna hálózattal
G2H légelvezető egyszerűen csatlakoztatható a hagyományos kialakítású gravitációs szellőzőkürtőkhöz. Nincs szükség külön adapterre, mert a legtöbb csatlakozási pontra tökéletesen illeszthető: (négyszögletű nyílás : H max x L max = 125 x 200 mm, kerek nyílás: ø max = 135 mm).

Egyedi kialakítású szellőzőrács
A számos érzékelő lehetővé teszi, hogy az adott igényekhez leginkább igazodó légelvezető elem kerüljön kiválasztásra: a higroszabályozás a helyiség levegőjének páratartalma függvényében folyamatosan gondoskodik az optimális levegőminőségről; a mozgásérzékelős húzózsinóros, vagy távirányítható változatok pedig, szükség esetén a gyors és hatékony légcserét támogatják (pl. kellemetlen szagok eltávolítása)

Az épület energiahatékonyságának javítása érdekében
A G2H légelvezetők elemek elszívási pontonként szabályozzák a gravitációs kürtőhatás érvényesülését, tehát a helyiségek levegőminőségét folyamatosan vizsgálva és annak függvényében szabályozzák az elszívás hatékonyságát. Ezáltal a passzív, természetes szellőzés okozta indokolatlan hőveszteség kiküszöbölhető.

Műszaki adatok