Fernox Total Filter TF1 szűrő 22mm

62137

- Hidrociklonikus és mágneses hatásmechanizmusra épülő, csővezeték-hálózatba szerelhető szűrő.
- Egyedülálló hatásmechanizmusa révén eltávolítja a mágnesezhető és nem mágnesezhető szennyeződéseket is.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 3 munkanap

62 152 Ft

Leírás

- Hidrociklonikus és mágneses hatásmechanizmusra épülő, csővezeték-hálózatba szerelhető szűrő.
- Egyedülálló hatásmechanizmusa révén eltávolítja a mágnesezhető és nem mágnesezhető szennyeződéseket is.
- Függőleges és vízszintes csővezetékhez egyaránt használható.
- Adagolópont a Fernox „F” típusú termékei számára.
- Pillanatok alatt tisztítható, eltávolítás és szétszerelés nélkül.
- A termék minden szükséges szelepet és szerelvényt tartalmaz.

Nincs rendetlenség, nincs gond, a TF1 konstrukciójának köszönhetően a tisztítás nem is lehetne könnyebb. A mágnes pillanatok alatt kivehető és tisztítható anélkül, hogy az egységet ki kellene szerelni a csővezeték hálózatból, vagy a szűrőt szét kellene szerelni.

A TF1 egyedülálló tervezése arról is gondoskodik, hogy ne zárja el, vagy ne csökkentse a vízáramot. A 9000 gauss mágneses erősség hidrociklonikus hatásmechanizmussal kombinálva gondoskodik arról, hogy minden szennyeződést eltávolítson a rendszer vizéből. A TF1 konstrukciója adagolópontként szolgál a Fernox 'F' típusú termékek számára.

Egyszerű beépíteni, 22 mm-es, vagy 28 mm-es csatlakozókkal is rendelhető. A Fernox Total Filter TF1 teljes csomagban kapható, így nincs szükség további alkatrészekre, kiegészítőkre, vagy szerelvényekre.

Vízszintes és függőleges csővezetéshez is megfelelő, aTF1 kialakítása olyan, hogy gyorsan átalakítható legyen függőleges vagy vízszintes csővezetéshez is., ezáltal a problémás szerelés már a múlté.

Fernox Total Filter TF1 22 mm rendszerbe építhető kombinált mágneses örvény szűrő

A Fernox Total Filter TF1 egy forradalmian új, csővezeték hálózatba szerelhető szűrő, ami a hidrociklonikus hatásmechanizmust ötvözi egy különlegesen tervezett mágnes-szerelvénnyel azért, hogy mind a mágnesezhető, és mind a nem mágnesezhető szennyeződést is eltávolítsa a rendszer vizéből, és azt biztonságos módon a szűrőn belül tartsa.

Egyedülálló hatásmechanizmus, eltávolítja az összes mágnesezhető és nem mágnesezhető szennyeződést is. Vízszintes és a függőleges csővezetéshez is alkalmazható. Adagolópont a Fernox 'F' típusú termékek számára. Eltávolítás vagy szétszerelés nélkül pillanatok alatt tisztítható. Nem blokkolja, és nem szűkíti le a vízáramot. Minden szelep és szerelvény mellékelve.

Milyen előnnyel jár a TF1 szűrő használata? A TF1 összegyűjti a korrózió, a vízkőképződés, és a szerelés miatt keletkező szennyezőanyagokat; és megakadályozza, hogy azok a rendszerben keringjenek. Ezáltal fenntartja a rendszer hatékonyságát, megakadályozza a hibás működés okozta kellemetlenségeket, továbbá megelőzi a költséges javításokat vagy cseréket.

A TF1 97%-os első körös hatékonysággal szűri ki a szennyeződéseket a hőközlő közegből.

Angol nyelvű bemutató videó: