Aereco AVE 055 Csatlakozó V4A ventilátorhoz Ø125 mm

AVE 055

• V4A ventillátorhoz
• Ø125 mm

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 5 darab

6 015 Ft

Leírás

V2A Akusztikus ventilátor 4 helyiséghez

Csend és hatékony szellőztetés az egész lakásban
A V2A ventilátor konstrukciós fejlődését követve, a V4A ventilátor az egész lakás szellőztetésére lett tervezve, amely képes négy légelvezető elem csatlakoztatására, legyen az a konyhában, a WC helyiségben vagy akár a fürdőben.
Elrejthető beépített szekrényben, vagy álmennyezetben, a V4A gondoskodik az Ön komfortjáról és az elvárható jó levegő minőségről, mindezt a legkisebb elektromos fogyasztással párosítva.
A ventilátor legyen lakásban vagy családi házban beépítve, könnyű hozzáférhetősége, a felhasználóhoz közeli elhelyezése miatt könnyen karbantartható.

Alacsony zajszint: csendes, igen jól hangszigetelt.

Alacsony energiafogyasztás: elektronikus kommutátoros motor.

Állandó nyomás: higroszabályozású légelvezetőkhöz.

Egyszerű szerelés: Kis méretű, elrejtve a lakótérbe is szerelhető (pl. beépített szekrénybe, álmennyezetbe, fűtetlen védett helyre csak külön hőszigetelve helyezhető).

Könnyű karbantartás: Csak szűrőtisztítás évente, könnyen szerszámok nélkül hozzáférhető.

Egy hatékony motor
A V4A ECM (Elektronikus Kommutátoros Motor) motorját egy nyomtatott áramkör vezérli, amely a fordulatszám szabályozást is végzi. Az állandó fordulatszám és a különleges járókerék teszi lehetővé, hogy a ventilátor 100 Pa-on dolgozzon, vagyis a légszállítás csak a négy szabályozott légelvezető szabad keresztmetszetétől függjön. A villamos fogyasztás és a zajkibocsátás minimális szinten marad.

Felhasználóbarát karbantartás
A ventilátor felhasználóhoz közeli elhelyezése, a szerszám nélkül levehető fedele, és a fedél alatt rejlő kivehető szűrő nagyon megkönynyíti a karbantartást.

 

Műszaki adatok