Flamco Prescor  biztonsági szelep 1 1/4" - 1 1/2", 3 bar Nagyítás

Flamco Prescor biztonsági szelep 1 1/4" - 1 1/2", 3 bar

27056

  • Csatlakozás: 1 1/4" – 1 1/2"
  • Lefúvatási nyomás (bar): 3
  • Max. hőteljesítmény (kW): 580

 

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 7-14 munkanap

26 526 Ft

Leírás

Flamco Prescor biztonsági szelepek

A Prescor biztonsági szelepeket a zárt központi fűtési- és hűtőrendszerek biztonsága érdekében, a nyomás túllépése ellen használjuk. A Prescor biztonsági szelep kiválasztásánál a biztonsági szelepen megadott teljesítménynek a kazán névleges teljesítménye fölött kell lennie. Minden Flamco biztonsági szelep el van látva a CE átvételi jellel. A beállítási nyomás és a legnagyobb teljesítmény, amelyre a szelep képes, fel van tüntetve a szelepen.

Komplett program 1/2"-tól max. 20-ig, 2,5 vagy 3,0 bar standard beállítási nyomással.

A gomb ütésálló műanyagból, a rugó öregedésálló acélból készült. A szeleptest belsejében található elválasztó membrán megakadályozza nedvesség behatolását a rugótérbe. A szeleptömítés kiváló minőségű, 140 °C-ig hőálló gumiból készült.

A PRESCOR előnyei:

  • A kiváló minőségű anyagok és a legmodernebb konstrukció szavatolják a megbízható működést.
  • Az alkalmazásra vonatkozó CE-átvételi jellel ellátva a beállítási előírásoknak megfelelően.

A biztonsági szelepet könnyen hozzáférhető helyre, a hőtermelő legmagasabb pontjára vagy annak közvetlen közelébe, az előremenő vezetékbe kell szerelni.

A Prescor biztonsági szelepeken feltüntették a nekik megfelelő maximális bojler kapacitását. Ha több bojlert vagy hőfejlesztőt alkalmaztak, és ha ezek külön-külön is lekapcsolhatók, mindegyik hőfejlesztőt el kell látni Prescorral. A szelepműködés megfigyelhetőségéért minden esetben egy tölcsér használatát javasolják, és egyes esetekben ez kötelező is. A szelep pozíciójára, az elszívó üregek kivitelezésére, a tölcsérek elhelyezésére, stb. vonatkozó helyi szabályozásokat szigorúan tiszteletben kell tartani.