BWT Piccomat 36 Polifoszfát adagoló DN 1/2”

160020

  • Az adagolót vízmelegítő berendezések védelmére (pl.: kombi cirko, bojler) fejlesztették ki. 
  • A készüléket a vízmelegítő berendezés töltővezetékébe kell beépíteni. 
  • Vízszintesen és függőlegesen is beköthető.
  • A berendezést két 80g-os cseretöltetettel szállítjuk.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 3 darab

31 500 Ft

Leírás

BWT PolyBOY Polifoszfát adagoló vízmelegítő berendezések elé

A vízkő képződés megakadályozásának egyik lehetséges módszere a hálózati víz vegyszeres kezelése. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a vízbe keménység stabilizáló vegyszert – polifoszfátot – juttatunk. A polifoszfát leköti a keménységet okozó sókat, ezáltal megakadályozza azok kirakódását, azaz a vízkőképződést. Polifoszfát adagolókat elsősorban a fogyasztásra nem kerülő használati melegvíz kezelésére ajánljuk. Főzésre illetve fogyasztásra felhasználásra kerülő vizet csak a megfelelő engedélyekkel rendelkező polifoszfát alkalmazásával szabad kezelni!
Az adagolót vízmelegítő berendezések védelmére (pl.: kombi cirko, bojler) fejlesztették ki. A berendezés keménységstabilizáló, valamint védőréteget képző, ivóvíz kezelésére is alkalmas orto- és polifoszfát keveréket adagol az ivóvízrendszerbe. A készüléket a vízmelegítő berendezés töltővezetékébe kell beépíteni. Vízszintesen és függőlegesen is beköthető. A berendezést két 80g-os cseretöltetettel szállítjuk.

Cseretöltet
A Quantophos H30 Universal gondosan tanulmányozott és adagolt, tiszta orto-és nátrium-polifoszfát keverék. A termék jellegzetessége, hogy leköti a vízkövet alkotó magnézium-oxidot és kalcium-karbonátot, s ezáltal az említett rendszerek valamennyi részén megakadályozza a korróziót és a vízkőképződést. A termék alkalmazása max. 65 °C, rézcsövek esetén még max. 75 °C vízhőmérsékletig ajánlott.

Model:

Piccomat 36 By

Névleges csatlakozóméret:

DN 1/2”

Névleges nyomás:

10 bar

Max. víz/környezeti hőmérséklet:

30/40 °C

Átfolyási teljesítmény:

1,5 m3/h

Adagolási teljesítmény:

4 mg/l