BCG Lefolyó tömítő 5 liter kanna Nagyítás

BCG Lefolyó tömítő folyadék 5 L

4005094

A BCG Lefolyó folyékony tömítőanyag, mely megszünteti a vízveszteséget a lefolyórendszerek házon belüli részein. Minden, a kereskedelemben használatos anyagnál alkalmazható (műanyag, öntvény, kőagyag, beton, ólom). Csöveken vagy karmantyús csőcsatlakozásoknál található réseket is lehet vele tömíteni. A résnél mechanikus záródás lép fel. A tömítés tartós és öregedésálló. Keverési arány: 1 : 5

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 6 darab

53 340 Ft

Leírás

A BCG Lefolyó folyékony tömítőanyag a lefolyórendszerek házon belüli részein fennálló vízveszteség megszüntetésére szolgál. Minden kereskedelemben szokásos anyagot tömít, mint műanyag, öntöttvas, agyag, beton, ólom. Csövön vagy karmantyús csatlakozásoknál lehet vele tömíteni. A BCG Lefolyó a külső levegővel való érintkezés által kristályosodik ki. A szivárgási helyen mechanikus elzáródás keletkezik. A BCG Lefolyó által létrejött tömítés tartós és öregedésálló.

FIGYELMEZTETÉS!
A tömítési eljárás elkezdése előtt ajánlatos az erősen szennyezett (zsíros) csöveket alaposan kitisztítani. Földdel körülvett csatornavezetékeket a kétkomponensű BCG Csatornával kell kezelni.

Használati utasítás
A vezetékrendszert le kell zárni. A BCG Lefolyót vízzel összekeverjük és bevisszük a hibás rend-szerbe. A tömítetlenség nagyságától és a szivárgás mértékétől függően az anyagot 1-2 napig tartjuk benn a rendszerben. A lezáráshoz a kereskedelemben beszerezhető megfelelő BCG lezáró gumiharang vagy elzáróberendezés A BCG Lefolyó nem mérgező (de fogyasztásra alkalmatlan) a megadott keverési arányban. Amennyiben bármilyen anyagra rákerül (csempe, mosdókagyló stb.), vízzel azonnal el kell távolítani, mert különben kristályosodni kezd, amikor már nem távolítható el.

Biztonsági előírások
A vegyi anyagokkal történő munka során szokásos előírások betartandóak.
Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kezelés
Csak nagyon hígított állapotban lehet a csatornába ereszteni.

Összetétel
Alkáli szilikátok, cellulózszálak, kereskedelmileg titkos adalékanyagok.

Keverési arány
1 liter BCG Lefolyó 5 liter vízhez. A keverési arány csökkentése csökkenti a hatásfokot.

Eltarthatóság
Az előállítás dátumától 5 év. Fagytól védeni kell.
Adataink a jelenlegi tapasztalatainknak felelnek meg. A műszaki változtatások jogát fenntartjuk.