BCG Csatorna tömítő 10 liter kanna Nagyítás

BCG Csatorna tömítő folyadék 10 liter

4010096

A BCG Csatorna megszünteti a vízveszteséget a lefolyórendszerekben. Tömítési eljárása kétkomponensű. Minden, a kereskedelemben használatos anyagnál alkalmazható (műanyag, öntvény, kőanyag, beton, ólom). Csöveken vagy kar-mantyús csőcsatlakozásoknál található réseket is lehet vele tömíteni. A BCG Csatorna a HC 60-as reakciógyorsítóval együtt szilárdul meg a cső külső felületén. A résnél mechanikus záródás lép fel. A tömítés tartós és öregedésálló.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 2-3 hét

65 225 Ft

Leírás

A BCG Csatorna egy kétkomponensű tömítési eljárás, amely megszünteti a vízveszteséget a lefolyórendszerekben. Minden kereskedelemben szokásos anyagnál alkalmazható (műanyag, öntvény, agyag, beton, ólom). Lehet vele tömíteni csöveken található tömítetlenségeket és karmantyús csatlakozásokat. A BCG Csatorna a BCG HC 60 Reakciógyorsítóval érintkezésbe lépve szilárdul meg a csövön vagy a csövön kívül. A szivárgási helyen mechanikus elzáródás keletkezik. A tömítés tartós és öregedésálló.

FIGYELMEZTETÉS!
A BCG Csatorna alkalmazása előtt a csővezetékeket alaposan ki kell tisztítani. A BCG Csatorna és BCG HC 60 Reakciógyorsító anyagokat nem szabad egymással összekeverni! A BCG Csatorna újra felhasználható.

Használati utasítás
A kitisztított vezetékeket le kell zárni (lezáró gumiharang, lezárótárcsa stb.). A BCG Csatorna (reakciógyorsító nélkül) egy megfelelő szivattyúval a vezetékbe kell nyomni (1-2 méter vízoszlop nyomást előállítva). A BCG Csatorna kb. egy órán át bent kell hagyni a vezetékben, majd maradéktalanul átszivattyúzni a tartályba. A szivattyút ki kell mosni. A BCG HC 60 reakciógyorsítót azonnal a vezetékbe kell juttatni és egy órát állni hagyjuk. A szivattyút ismét ki kell mosni. A vezetéket vízzel feltöltjük, és egy nyomáspróbát teszünk. Amennyiben még felfedezhető tömítetlenség, a műveletet meg kell ismételni. Ha a termék esetleg valamin rajtamarad, azt mechanikusan eltávolítjuk.

Biztonsági előírások
A vegyi anyagokkal történő munka során alapvető előírások betartandóak.
Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kezelés
A BCG tömítőanyagokkal feltöltött vezetékek kiürítésekor semmilyen speciális kezelés nem szükséges, mivel az újra felhasználható.

Összetétel
Speciális szilikátok, keménységstabilizátorok, rostszálak.

Keverési arány
A BCG Csatornát tisztán kell alkalmazni.

Eltarthatóság
Az előállítás dátumától 5 év.
Fagytól védeni kell.
Adataink a jelenlegi tapasztalatainknak felelnek meg. Műszaki változások lehetősége fenntartva.