Fernox  Protector F1 Express (aerosol) 265ml Nagyítás

Fernox Protector F1 Express (aerosol) 400 ml

62434

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 2 darab

11 433 Ft

Leírás

A Fernox Central Heating Protector F1 Express védőszer olyan aeroszol termék, amely a központi fűtés rendszerbe gyorsan és egyszerűen beadagolható bármiféle felfordulás vagy a felhasználónak okozott kényelmetlenség nélkül. Minden más Fernox inhibitorhoz hasonlóan a Protector F1 Express védőszer a családi központi fűtés rendszerek hosszú védelmét biztosítja a belső korrózióval és a vízkőképződéssel szemben. Megakadályozza a rendszerben lévő valamennyi fém korrózióját, azaz a vasfémek, a réz és
rézötvözetek és az alumínium esetében is. Alkalmas bármilyen típusú kazánhoz, radiátorhoz és csővezeték rendszerhez. A Fernox Protector F1 Express védőszer terméke kompatibilis a központi fűtés rendszerekben általában használt minden fémmel és anyaggal.
A folyamatos hosszú távú védelem céljából ajánljuk a Protector F1 védőszer szintek rendszeres (éves) ellenőrzését. A termék koncentrációja könnyen mérhető a helyszínen a Fernox Protector Test Kit vizsgáló készlettel vagy a 60 mp-es bemártó tesztcsík segítségével.

Fizikai jellemzők

Halmazállapot: Tiszta, átlátszó, viszkózus folyadék
Szag: Enyhe
pH (koncentrált): 7
pH (oldat): 7,2 – 7,6
SG: 1,16 g/cm3
(20°C / 68°F)

Alkalmazás és adagolás

Egy aeroszol palack (265 ml) egy átlagos méretű rendszert véd (100 liter vagy legfeljebb tíz szimpla radiátor), és a radiátoron vagy töltőhurkon át tölthető be. A Fernox Protector F1 Express közvetlenül betölthető a radiátor légszelepébe vagy a rendszer töltőhurokjába a termékhez mellékelt megfelelő speciális adapter segítségével. Az egész folyamat alig két percet vesz igénybe.
Egy vezetékes indirekt hengerekben, pl "Primatic" vagy hasonló, ivóvízkezelő vegyi anyagokat kell
használni.
Ajánljuk a kezeletlen vagy eliszaposodott rendszerek alapos tisztítását és öblítését BS7593-mal és
Benchmark-kal, hozzáadva Fernox Cleaner F5 Express-t, mielőtt a Fernox Protector F1 Express-szel elvégeznénk a kezelést, mivel a benne lévő törmelék károsíthatja a berendezést.

Csomagolás, kezelés és tárolás

A Fernox Protector F1 Express védőszer 265 ml-es aeroszol palackban, univerzális applikátor készlettel kapható.
A Fernox Protector F1 Express védőszer nem minősül veszélyesnek, de mint minden vegyi anyag
esetében: gyermekektől távol tartandó. Ne keverjük más vegyi anyagokkal. Fogyasztásra alkalmatlan. Ha a szembe vagy a bőrre kerül, haladéktalanul le kell öblíteni bő vízzel.