BWT Perla SILK BASIC XL Nagyteljesítményű vízlágyító

PSXLBASIC

  • Stílusos kialakítás és lenyűgöző teljesítmény
  • Smart metering funkció: az intelligens, predektív regenerálás.  
  • Többfunkciós kijelző, háttérvilágítással. 
  • Könnyen beállítható és egyszerűen kezelhető
  • Sóoldali biztonsági szelep a kiegészítő védelem érdekében
  • Sólé szelep
  • NNK ivóvízbiztonsági engedéllyel rendelkezik
  • Névleges térfogatáram: 1.68 m3 /h 28 l/min
  • Méretek H x SZ x M (mm): 276 X 470 X 803
  • Csatlakozási magasság/ túlfolyó magasság: 622 / 527 mm

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 1 darab

299 000 Ft

Leírás

Intelligens és teljesítményorientált kivitel a modern élethez igazítva, amely percenként akár 50 liter lágy, selyemvizet biztosít. A tényleges használat, az életmód és a változó igényeket figyelembe veszi a BWT Perla Silk vízlágyító berendezés. Csak szükség esetén regenerál, így garantálja az optimális víz és só felhasználást a költséghatékonyság és a fenntarthatóság érdekében. A BWT Perla Silk tökéletes választás a modern életstílushoz.


A BWT PERLA SILK BASIC vízlágyítóban több van, mint gondolnánk.


Bármely területet vizsgálod – tervezés, technológia, biztonság, beállítás, működés stb. – meg fogsz lepődni, hogy mekkora értéket kapsz a pénzedért.


TERVEZÉS

A BWT Perla Silk basic vízlágyító egy jól megtervezett és letisztult stílusú berendezés. Ezen túlmenően, hangsúlyoznunk kell funkcionalitását és robosztus jellegét. A beépített kijelzővel ellátott kompakt ház teljesen zárt a por elleni védelem érdekében továbbá, hogy megvédje belső szépségét, amely az intelligens megközelítés mögött rejlik, hogy lágy, BWT selyemvizet biztosítson.


SMART METERING FUNKCIÓ: INTELLIGENS PREDIKTÍV REGENERÁLÁS

A tényleges használat, az életmód és a jövőbeli igények összeegyeztetése lehetővé teszi a BWT Perla Silk basic vízlágyítók számára, hogy folyamatosan biztosítsák az otthon lágy vízzel történő ellátását. A berendezések akkor regenerálnak, amikor szükséges, így optimalizálja a víz és sófogyasztást a maximális hatékonyság és a valós működési költségek minimalizálása érdekében, így a BWT Perla Silk basic vízlágyító tökéletes választás a modern otthonok igényeihez.


VISSZACSAPÓ SZELEP A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

A BWT Perla Silk basic vízlágyítók tartalmaznak egy visszacsapó szelepet, mely megakadályozza a túltöltést, ezáltal biztonságot nyújt.


Energiagazdálkodási lehetőségek
Olyan létesítményekhez, ahol nincs áram, vagy az áramellátás valószínűleg megszakad a BWT Perla Silk basic vízlágyítóhoz kaphatóak extra áramforrások:


BWT UPS (szünetmentes tápegység): Védelem az áramkimaradások ellen beépített lítiumion akkumulátorral (kapacitás akár 2 hónap lágyító használatra). Töltse fel a loopot és a megkerülő áramkört a BWT 12 voltos teljesítmény transzformátorával.

BWT POWER BANK* arra az esetre, ha nincs áramellátás. Legfeljebb a vízlágyító 6 hónapi használatára, többszöri használatra újratölthető.

További információk:
BWT Perla SILK BASIC Szerelési és kezelési leírás
BWT Perla SILK BASIC Termékismertető
BWT Perla SILK BASIC Prospektus