Vaillant climaVAIR exclusive VAI5-035 WN (mono 3,5 kW) – oldalfali légkondicionáló egység

0010022724

Környezetbarát R32-es hűtőközeggel töltve

  • Fűtési és hűtési üzemre egyaránt alkalmas, alacsony globális melegítési potenciálú (GWP) hűtőközeggel töltve
  • Elegáns és modern külső megjelenés
  • Magas energia-hatékonysági osztályok fűtésre, illetve hűtésre is
  • Szobatermosztát funkcióval ellátott távvezérlő („I Feel” funkció)
  • Aktív ionizáló a beltéri levegőminőség javítására
- Légkondicionálás
- Fűtés
- Hűtés

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Nincs készleten, megrendelésre elérhető

276 606 Ft

Leírás

A Vaillant vadonatúj lakossági légkondicionáló készülékeit elsősorban a fenntarthatóság, a hatékonyság és az elegáns megjelenés jellemzi.

A climaVAIR exclusive VAI5 sorozat már az újgenerációs légkondicionáló berendezéseket képviseli, amelyek R32-es hűtőközeggel vannak feltöltve. Ez számos előnyt kínál: magasabb hatásfokot, alacsonyabb káros kihatást a környezetre (GWP (globális melegítési potenciál) = 675), valamint kevesebb töltet-mennyiséget az R410 A hűtőközeget használó légkondicionáló berendezésekhez képest.

Az R32-es hűtőközeg használatának köszönhetően az új Vaillant VAI5 oldalfali légkondicionálók már most teljesítik azt a 2015-ben elfogadott, a fluor tartalmú gázok használatával kapcsolatos EU-s előírást, amely szerint 2025-től tilos a 3 kg alatti töltettel ellátott, mono-split légkondicionáló készülékeket használni GWP = 750 felett.

A climaVAIR exclusive VAI5 mono-split készülékek négyféle változatban kaphatóak, 2.7 és 7.0 kW hűtési teljesítmény között. Az új R32-es hűtőközeg, a 3D inverter-technológia és az elektronikus expanziós szelep segítségével akár arra is lehetőség van, hogy a hűtési és fűtési teljesítmény tekintetében elérhető legyen az A+++ (SEER: 8.5), illetve az A++ (SCOP: 4.6) besorolási osztály.

A climaVAIR exclusive számos olyan funkciót kínál, amellyel javítható a lakótér komfortja: „I Feel” funkció, hogy a távvezérelendő helyiségben a kívánt beltéri hőmérséklet legyen elérhető; „Turbo” üzemmód, amelynek segítségével az előre beállított hőmérséklet a lehető legrövidebb idő alatt biztosítható. A levegő-áramlás iránya függőlegesen, valamint vízszintesen is terelhető, ezen kívül csökkenthető a készülék által keltett zaj.

A climaVAIR exclusive kiemelkedik a készülék aktív ionizáló funkciójával is, ami a helyiség levegőjét negatív töltésű ionok létrehozásával tisztítja meg úgy, hogy semlegesíti a pozitív töltésű szennyeződéseket. Ennek köszönhetően a lakótér környezete a kívánt hőmérsékletre hűthető, a belső levegő pedig mentes lesz a szagoktól, baktériumoktól és penészgombáktól. Ezen kívül az X-Fan funkció eltávolítja a párát a beltéri egység hőcserélőjéről, amely száraz marad és így elkerülhető a korrózió, valamint a baktériumok elszaporodása.

Az összes funkció egyszerűen beállítható a szállítási terjedelemhez tartozó távvezérlővel, amely könnyen kezelhető nagyméretű kijelzője pedig egyértelműen mutatja a berendezés aktuális üzemállapotát.

Szerelési és karbantartási utmutató letöltése

Megfelelőségi nyilatkozat letöltése

Szakmai tájékoztató letöltése

Kezelési utmutató letöltése