Aereco TDA 874 Mozgásérzékelős légelvezető állítható csúcshozammal

TDA 874

  • Csúcshozam 100 Pa-on (állítható): 25 / 50 / 75 / 100 m3/h
  • Min. léghozam 100 Pa-on: 5 m3/h
  • Központi ventilátorhoz történő csatlakozás szükséges
  • Segédenergia: 9V DC alkáli elem (nem tartozék)
  • Csatlakozóméret: ø125 mm
  • Irodába, tárgyalóba, irodai mosdó, WC helyiségbe

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

33 405 Ft

Leírás

Mozgásérzékelős légelvezető

Van-e valaki az irodában?
A TDA légelvezető a szellőzőlevegő mennyiségét attól teszi függővé, hogy a helyiséget használják-e. A nyitott állapothoz tartozó névleges szellőzés mértékét kell csak előre beállítani a helyiséget általában használók számának függvényében. Amikor az iroda üres, a szellőzés minimálisra csökken. Ezáltal a szellőzésből adódó fűtési hőveszteség akár 50 %-al is csökkenthető.

Mozgásérzékelő: a beállított maximális hozamra nyitja a légelvezető zsalut, amint mozgást érzékel.

Egyszerű karbantartás: kivehető rács, a könnyű tisztítás érdekében.

Mosolyogj, figyelnek...
Az Eyebooster mozgásérzékelő lelke a piroelektromos szenzor, ami a Fresnel lencsén át érkező infravörös sugárzást érzékeli. A 4m-es hatótávolság és
a 100°-os látószög ideális érzékelést jelent. A lencse által az érzékelőre fókuszált infravörös sugárzást folyamatosan méri, ha a sugárzás változik, az elektronikus áramkör egy jelet kap, azt értékeli és aktiválja a mikromotort, ami kinyitja a légszállítást szabályozó zsalut.

Amint a helyiségben mozgás tapasztalható, a légelvezető a beállított mértékben kinyit, az utolsó érzékelés után 20 perccel pedig automatikusan visszaáll a minimális alapszellőzés. Tehát amikor a szobát nem használják, fűtési energia takarítható meg, melynek mértéke akár 50 %-os is lehet, öszszehasonlítva a hasonló, de állandó légmennyiségű szellőzéssel.

A névleges szellőző levegő mennyiség értéke egyszerűen állítható
Egy csúszkán beállítható az adott helyiséget használók száma, amivel a nyitott állapothoz tartozó szellőzőlevegő térfogatárama változtatható 25 és 100 m3/h között (1-4 fő).

Műszaki adatok