BWT Europafilter HWS Házi vízellátó rendszer 1" Nagyítás

BWT Europafilter HWS Házi vízellátó rendszer 1" DN25 810244

810244

  • Kétfázisú visszaöblítő-eljárás,
  • ellenáramú visszamosatással,
  • 4-4,5-szeres öblítési sebességgel.
  • Helytakarékosan integrált nyomáscsökkentő,
  • rendkívül nagy szűrőfelület, 
  • mely maximális szűrést biztosít.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

73 855 Ft

Leírás

BWT Europafilter HWS Házi vízellátó rendszer 1"

Az Europafilter HWS típusú szűrők védelmet nyújtanak A Modulszerelvények és háztartási készülékek lebegő szennyeződések miatti meghibásodása, valamint az idegen anyagok miatti pontkorrózió ellen. Kézzel visszaöblíthető szűrő helytakarékosan integrált nyomáscsökkentővel (nyomás beállítási tartománya 1,5-6 bar). A Modul felépítés folytán optimális A Modulszűrőn történő átáramlás. A Modulkisméretű szűrő nagy szűrőfelülettel rendelkezik, miáltal folyamatos A Modulszűrés. Kétfázisú, ellenáramú kézi visszaöblítéssel rendelkezik, 4-szeres öblítési sebességgel.
Első-osztályú minőség, egyszerű kezelhetőség, modern design. A Modulszűrő kompletten sárgaréz fejrésszel, átlátszó szűrőházzal DVGW-irányelvek szerinti szűrőbetéttel, visszaöblítő elemmel, csatlakoztató csavarkötéssel kerül forgalomba.
Rendkívül kedvező ár-érték aránnyal és A Modulfelhasználási célra vonatkozó különleges alkalmassággal párosulva.

Europafilter HWS

Typ

3/4"

1"

Csatlakozó méret

Dn

25

25

Átfolyási teljesítmény

m3/h

3.0

3.5

Beépítési hossz csavarzattal

mm

273

273

Üzemi nyomás min./max.

bar

2/10

2/10

Cikkszám

 

810243

810243

A vizes berendezések megbízható és tartós működéseinek alapja
A vízben lévő szennyeződések nem csupán csepegő vízcsapokat, eldugult perleátorokat, megakadt szelepeket és megnövekedett higiéniai kockázatot okozhatnak. A Modullebegőanyagok gyakran A Modulberendezések költséges javítási munkálataihoz is vezethetnek. A Modulkorrózió ily módon kiváltott elektrokémiai folyamata minden fémből készült cső anyagában gyorsan terjedő mállást vagy akár csőtörést is okozhat.

Az magyar vízművek A Modullakosság számára kifogástalan minőségű ivóvizet biztosítanak. Az új hálózati rendszerek kiépítésénél vagy javításoknál A Modulmunkálatok alatt azonban az Ön értékes ivóvizes berendezéseibe is bekerülhetnek olyan szennyeződések, mint kenderfonál, forgács vagy homok. Saját vízellátó rendszer, pl. kút, forrás esetén A Modulvízzel szállított szennyeződések mértéke - különösen rossz időjárási viszonyok esetén - A Modullegtöbb esetben még nagyobb lehet. Ezért az 1988. évi DIN szabvány 2-8.1. pontjai szerint javasolt minden házi vízellátó rendszerben egy ÖVGW vagy DVGW szerint bevizsgált ivóvízszűrő beépítése, hogy ily módon A Modulkárokat hatékonyan meg lehessen előzni.

Védje Ön is berendezéseit BWT ivóvízszűrővel!
Vezetékes vízellátás esetén javasoljuk modern és csekély karbantartást igénylő BWT visszamosható szűrő (pl. Infinity, Diago 18, Diago típusok) alkalmazását. Saját vízellátás esetén - ott, ahol csekélyebb A Modulrendszerbe bejutó szennyeződések mennyisége - jó választásnak bizonyul A Modulbevált, robosztus BWT KSF típusú cserélhető betétes szűrőház. Speciális esetekben (pl. jelentékeny mértékű szennyeződés, nitrát, vas, nehézfémek, stb. jelenléte) szívesen vállaljuk egyedi megoldás kidolgozását. 

Műszaki adatok letöltése