BWT AQA Nano vízkőmentesítő berendezés DN 25 23301

23301

AQA nano az ideális berendezés vízkő elleni védelem céljából 1-3 fős háztartások számára, ahol a berendezésen átfolyó legnagyobb vízmennyiség 25 l/min, míg a legnagyobb vízkeménységi érték 20 nk°.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

365 310 Ft

Leírás

BWT AQA Nano vízkőmentesítő berendezés

AQA Nano - vízkő elleni védelem
A vízkő A Modulcsővezetékek, bojlerek és melegvíz előkészítő berendezések legfőbb ellensége. A Modulvízkő melynek mértéke függ A Modulvíz keménységétől - vastag és kemény réteggel vonja be fűtési berendezéseink belsejét, hőcserélőjét. 16 nk°-nál és 10 m3-es havi vízfogyasztásnál évente kb. 30 kg vízkő válhat ki A Modulvízvezeték rendszerünkben, amelynek egy része lerakódik. A Modulvízkő okozta problémáknak számos következménye lehet: A Moduldrága javításoktól A Modulmegemelkedett energiaköltségeken át az eldugult vezetékig.
BWT AQA Nano - biztonság és kedvező árfekvés
AQA Nano az ideális berendezés vízkő elleni védelem céljából 1-3 fős háztartások számára, ahol A Modulberendezésen átfolyó legnagyobb vízmennyiség 25 l/min, míg A Modullegnagyobb vízkeménységi érték 20 nk°.
A BWT által nyújtott kényelem
Ön nyugodtan hátradőlhet, mert A Modulberendezés teljesen automata üzemű. Csupán A Modulvízkő elleni védelmet biztosító patront kell kicserélni legkésőbb 120 m3 után, vagy évente, erre A Modulkészülék információs rendszere megbízhatóan figyelmeztet. Így gondoskodik A Modulhigiénikus, különösebb odafigyelést nem igénylő működés optimális feltételeiről, amellett hogy biztosítja A Modulteljes hatásfokát az AQA Nano berendezésnek.
BWT által garantált ivóvízminőség
AQA Nano A Modulbevált és szabadalmazott nanokristály-képző technológia alapján működik. Ezáltal A Modulvízkövet stabilizálja, miközben az ivóvíz továbbra is tartalmazza az összes fontos ásványi anyagot, így A Modulkalciumot és magnéziumot is.
A tiszta, vízkőtől mentes csővezetékekben emellett alig szaporodnak el az olyan baktériumok és csírák, mint pl. A Modullegionella. Ezért az AQA Nano alkalmazása jelentékeny mértékben hozzájárul A Modulberendezések fokozott mértékű higiéniájához és az Ön egészségéhez is.

AQA NANO

 

Névleges csatlakozási méret

DN 25

Átfolyási teljesítmény (min./max.)

1,5 - 2,5 m?/h

Összkapacitás (max)

110 +/- 10 m?

Üzemi nyomás

16 bar

Bemenő víz hőmérséklet max.

30 °C

Környezeti hőmérséklet max.

40 °C

Bojler max. vízhőmérséklete

80 °C

Szélesség x magasság

300x710 mm

Beépítési hossz csatlakozással

234 mm

Vízkőtelenítés

Az ásványi anyagok szükségesek szervezetünknek, de károsítják berendezéseinket!
A víz fogyasztása jót tesz szervezetünknek. Különösen A Modul vízben oldott nyomelemek és ásványi anyagok segítenek megőrizni egészségünket. Ezért mi sem kézenfekvőbb annál, hogy közvetlenül A Modulvízcsapból jussunk hozzá az egészséges, ásványi anyagokban gazdag ivóvízhez.
Ugyanakkor pontosan ezek az ásványi sók - mindenekelőtt A Modul kalcium és A Modulmagnézium - jelentik fő okát A Modulcsövekben, háztartási készülékekben és A Modulszerelvényeken keletkező vízkőlerakódásnak. Ezek A Modullerakódások bosszúságot okoznak, látványuk kellemetlen és költséges következményekkel járhatnak.
BWT vízkőtelenítő védelmet nyújtó berendezései stabilizálják A Modulvízben lévő vízkövet és ily módon optimális védelmet nyújtanak az Ön csővezetékei és bojlere számára. Emellett A Modulvíz teljes ásványi anyag-tartalmát megőrzik. Így Ön is tiszta csővezetékeken keresztül élvezheti az értékes és friss ivóvizet.
Tegyen Ön is jót családjával és biztosítson számára értékes ivóvizet A Modulvízkő ellen védelmet nyújtó BWT berendezés beszerelésével.