BCG 84 S Tömítőanyag napi 400 literes vízveszteségig Nagyítás

BCG 84 S Tömítő folyadék napi 400 literes vízveszteségig 10 L

4010086

  • kiszerelés: 10 literes kanna
  • BCG 84 S folyékony tömítőanyag ivóvíz- és használativíz-vezetékekben megszünteti a vízveszteséget napi 400 literes veszteség esetén. 
  • Alkotóelemei lehetővé teszik az élelmiszeriparban történő felhasználását is. 
  • Keverési arány: tisztán vagy 1:1 arányban. 

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 2-3 hét

174 100 Ft

Leírás

"A BCG 84 S a külső levegővel való érintkezésre kikristályosodik. A szivárgási helyen mechanikus elzáródás keletkezik. A BCG 84 S anyaggal történő tömítés tartós és öregedésálló. Alkotóelemei lehetővé teszik az élelmiszeriparban történő felhasználást is.

FIGYELMEZTETÉS!
A folyadék rendelkezik az Országos Közegészségügyi Intézet minősítésével és alkalmazási engedélyével.

Használati utasítás

A hibás vezetékhálózatot lezárjuk és kiürítjük. A tartalmát felfogjuk és megmérjük. A sarokszelepeket és szerelvényeket lezárjuk, adott esetben kiszereljük. A lezárás történhet tömítőanyaggal (DIN 1988) is. A szűrőket, iszapelválasztókat és a vízmérőt kiszereljük. A mosogató- és mosógéphez vezető csatlakozókat elzárjuk. A BCG 84 L-et tartalmazó kannát alaposan fel kell rázni. A szükséges mennyiséget tisztán vagy 1:1 arányban szivattyúval (szűrő nélkül), vagy a BCG G 21 J nyomótartály segítségével kell betölteni. A vezetékhálózatot légteleníteni kell.

Fontos!
Amennyiben BCG 84 S különböző tárgyakkal érintkezik (csempe, burkolat, mosogatótál, kád), akkor ezt tiszta vízzel azonnal el kell távolítani, mert különben rögtön kristályosodik és ebben az állapotban már nem távolítható el.

A vezetékhálózatot nyomás alá helyezzük (5-7 bar). A BCG 84 S anyagnak a tömítetlenség helyén kívülre kell kerülnie, hogy a csövön kívül ki tudjon kristályosodni. Legalább két nap (48 óra) kötési időre van szüksége. Nagyon nedves felület esetén 4-5 nap is lehet a kötési idő. Mivel a műanyaggal borított csöveknél nem tud levegő jutni a szivárgó helyhez, a tömítés csak feltételezetten lehetséges. A tömítés megtörténte után a BCG 84 S anyagot ki kell engedni, felfogni, a vezetékhálózatot alaposan átmosni, majd újra üzembe helyezni. A melegvíztároló bojlert le kell zárni a tömítési munkálatok alatt. A munkaeszközöket a munkálatok befejezése után alaposan el kell mosni. Biztonsági előírások A vegyi anyagokkal kapcsolatos munka során szokásos alapvető előírások betartandóak.

Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kezelés
Csak nagyon hígított állapotban lehet a csatornába ereszteni.

Összetétel
Cellúlózszálak, színezőanyag, alkáli szilikátok, kereskedelmileg titkos adalékanyagok.

Keverési arány
Tisztán vagy 1:1 arányban. Más kemikáliák nem oldják. Hő- és nyomásálló.

Eltarthatóság
Az előállítás dátumától 5 év. Fagytól védeni kell. Adataink a jelenlegi tapasztalatainknak felelnek meg. A műszaki változtatás jogát fenntartjuk."