Toptherm CLEAN F9 A tisztító folyadék alumínium hőcserélőkhöz 10 x 1 liter + 2 db szórófej Nagyítás

Toptherm CLEAN F9 A tisztító folyadék alumínium hőcserélőkhöz 10 x 1 liter + 2 db szórófej

T.CLEANF9A

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 20 darab

35 945 Ft

Leírás

CLEAN F9 A
TISZTÍTÓSPRAY KONDENZÁCIÓS KAZÁNOK ELSŐDLEGES ALUMÍNIUM-SZILÍCIUM HŐCSERÉLŐINEK FÜSTGÁZ FELŐLI OLDALÁHOZ.

A CLEAN F9 A egy lúgos készítmény, speciális korróziógátlókkal, kondenzációs kazánok elsődleges alumínium-szilícium hőcserélőiben képződő lerakódások eltávolításához.

Felhasználás módja
A terméket hígítatlan állapotában permetezze a szennyezett felületekre, teljesen nedvesítse át a felület, és hagyja hatni a szennyeződés mértékétől függően minimum 10 percig, maximum 20 percig. A hatóidő végén az égéskamrát bő vízzel, nyomás alatt lévő vízsugárral és kefével át kell mosni. Használja a CLEAN F9 B lúgos tisztítósprayt/passziválót. Jelentős lerakódások esetén szükség lehet a művelet megismétlésére. Súlyosan szennyezett esetekben hasznos lehet néhány órán át működtetni az égőt, majd ellenőrizze, hogy a szennyeződés fellazult-e. A terméknek oldó hatása van. Ne alkalmazza a terméket meleg felületeken. Minden tisztítás után ellenőrizze mindig, hogy a kondenz ürítőt nem tömítette-e el a hőcserélőből eltávolított anyag.

Kémiai-fizikai tulajdonság
Megjelenés: tiszta opálos lila/piros
pH: 12 ca.

Biztonsági előírások
A CLEAN F 9 A kezelésének, használatának és tárolásának biztonságával kapcsolatosan tanulmányozza a „Biztonsági adatlap” utasításait.


Rendelkezésre álló csomagolások
1 kg-os palack

Műszaki dokumentáció
Biztonsági adatlap