Fernox Cleaner F5 Express (aerosol) 280 ml

58775

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 3 munkanap

9 480 Ft

Leírás

A Cleaner F5 Express olyan aeroszol termék, amely gyorsan és egyszerűen beadagolható a rendszerbe bármiféle felfordulás vagy a felhasználónak okozott kényelmetlenség nélkül. Mint minden Fernox Cleaner, a Cleaner F5 Express ténylegesen semleges tisztító.
A Cleaner F5 Express arra szolgál, hogy az üzembe helyezés előtt megtisztítsa az új berendezéseket a BS7593:1992 szerint, eltávolítva az áramlási maradványokat és az egyéb telepítési törmeléket, segítse a rendszer élettartamának meghosszabbítását.
A Cleaner F5 Express a Fernox Powerflow MKII géppel és a nagyteljesítményű öblítő gépek minden ismert típusával együtt alkalmazható minden törmelék, iszap és vízkő eltávolítására a meglévő rendszerekből. Így helyreállítja a fűtés hatékonyságát, és megszünteti a kazán zaját az erősen szennyezett rendszerekben.

A Cleaner F5 Express semleges, nem veszélyes termék, amelynek jó az inhibitoros képessége, és kompatibilis a fűtési rendszerekben általában használt minden fémmel és anyaggal.

A folyamatos hosszú távú védelem céljából a rendszert alaposan át kell tisztítani és öblíteni a BS7593:1992 követelményei szerint és Benchmark segítségével, Fernox Cleaner F5 Express alkalmazásával, a Fernox Protector-ral való kezelés előtt. Ajánljuk a Protector szintek rendszeres (éves) ellenőrzését.

  • Gyors, kényelmes és egyszerűen használható – 30 másodperc alatt a rendszerbe juttatható
  • 100 %-ban újrahasznosítható palack
  • A mellékelt töltőcsővel a radiátorba vagy a rendszerbe adagolható
  • Kompatibilis minden fémmel és anyaggal, az alumíniumot is beleértve
  • Eltávolítja az iszapot, a vízkövet, és helyreállítja a fűtési hatékonyságot
  • Eltávolítja a folyasztószer maradványokat és egyéb törmeléket
  • Semleges, nem veszélyes és környezetbarát készítmény
  • 280ml

Fizikai jellemzők

Szín: Borostyán sárga
Szag: Enyhe
Halmazállapot: Folyékony
pH (koncentrált): 7
pH (1 %-os oldat) 7,5 – 7,8
SG: 1,201 g/cm3 (20°C / 68°F)