BCG HR fűtésrendszer tisztító 1 L kanna Nagyítás

BCG HR fűtésrendszer tisztító 1 L kanna

4001099

A BCG HR megszabadítja a csővezetékrendszereket a vízkő-, rozsda- és iszap-lerakódásoktól, ezáltal növelve az üzembiztonságot. A BCG HR fűtésrendszer tisztítóit alkalmazni lehet fűtésrendszerek felújításánál éppúgy, mint a régi rendszerek karbantartásánál. A fűtéstechnikában mindenfajta általánosan alkalmazott anyagnál használható, úgymint acél, alumínium és műanyag. Keverési arány: 1: 100

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre elérhető

16 000 Ft

Leírás

A BCG HR eltávolítja a vízkövet, rozsdát és iszaplerakódásokat a csővezetékrendszerekből; fokozza a teljesítőképességet. Fűtésfelújításoknál és régi berendezések tisztítására egyaránt alkalmazható. A BCG HR a fűtéstechnikában szokásosan használt minden anyaghoz – mint acél, alumínium és műanyag – alkalmazható.

FIGYELMEZTETÉS!
A fűtőberendezéseknek mentesnek kell lennie adalékoktól, mint fagy- és korrózióvédő, tömítőanyagok és konyhasóoldat.
Előírás szerinti alkalmazáskor a szivattyúk és szabályozószelepek nem sérülhetnek meg.

Használati utasítás
Nagyon elpiszkolódott berendezést a tisztítás előtt le kell ereszteni, és friss vízzel pótolni. A fűtéskört szabályozó minden szerelvényt ugyanakkor teljesen kinyitunk. A BCG HR-t betöltjük a megadott arányban, s bekapcsoljuk a keringtetőszivattyút, hogy optimális keveréket, illetve tisztítást érjünk el. A hatásidő 2-4 nap 50°-ot meg nem haladó fűtési hőmérsékleten. Ezután teljesen kiürítjük a fűtésrendszert. A csővezetékrendszert alaposan kimossuk vízzel (DIN 1988, 2 bar). A kitisztított fűtőberendezés optimális védelme érdekében végül feltöltjük azt BCG K, BCG K 32, BCG SB vagy BCG FS anyaggal.
Amennyiben a BCG HR tárgyakkal érintkezik, azonnal el kell távolítani vízzel. A BCG HR-t nem szabad más BCG tömítőszerekkel együtt a fűtésirendszerbe juttatni.

Biztonsági előírások

Irritálja a szemet!
A szembe és bőrre ne kerüljön!
Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kezelés

Nagyon felhígított állapotban bele lehet önteni a csatornába.

Összetétel

Citromsav, korrózióinhibitor

Keverési arány

1 liter BCG HR-t adunk 100 liter fűtővízhez.

Eltarthatóság

A gyártás dátumától számított 5 év. Fagytól óvni kell.
Ez a termék veszélyes anyagot tartalmaz.
UN 1760 folyékony, maró anyag
N.A.G.8, III
Adataink a jelenlegi tapasztalatainknak felelnek meg. A műszaki változtatások jogát fenntartjuk.