BWT Celsius 80 forróvíz-szűrő 1 1/4" Nagyítás

BWT Celsius 80 Visszaöblíthető forróvíz szűrő 5/4" DN32 10065

10065

  • PN 10 névleges nyomás,
  • min. 0 – max. 10 bar üzemi nyomás,
  • víz- és környezeti hőmérséklet max. 80 °C,
  • megengedett nyomáskülönbség max. 1,5 bar.
  • Max. átfolyási teljesítmény: 4 m³ /h 
  • Hollandi mérete: G 1 ½” 
  • Min. csőközép távolság a faltól: 180 mm

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5 munkanap

206 659 Ft

Leírás

BWT Celsius 80 forróvíz-szűrő 1 1/4"

Robusztus kivitelének köszönhetően A Modulforróvíz-szűrő 80 °C-ig alkalmazható.
Minden típusának jellemzői: PN 10 névleges nyomás, min. 0 max. 10 bar üzemi nyomás, víz- és környezeti hőmérséklet max. 80 °C, megengedett nyomáskülönbség max. 1,5 bar.

A vizes berendezések megbízható és tartós működéseinek alapja
A vízben lévő szennyeződések nem csupán csepegő vízcsapokat, eldugult perleátorokat, megakadt szelepeket és megnövekedett higiéniai kockázatot okozhatnak. A Modullebegőanyagok gyakran A Modulberendezések költséges javítási munkálataihoz is vezethetnek. A Modulkorrózió ily módon kiváltott elektrokémiai folyamata minden fémből készült cső anyagában gyorsan terjedő mállást vagy akár csőtörést is okozhat.

Az magyar vízművek A Modullakosság számára kifogástalan minőségű ivóvizet biztosítanak. Az új hálózati rendszerek kiépítésénél vagy javításoknál A Modulmunkálatok alatt azonban az Ön értékes ivóvizes berendezéseibe is bekerülhetnek olyan szennyeződések, mint kenderfonál, forgács vagy homok. Saját vízellátó rendszer, pl. kút, forrás esetén A Modulvízzel szállított szennyeződések mértéke - különösen rossz időjárási viszonyok esetén - A Modullegtöbb esetben még nagyobb lehet. Ezért az 1988. évi DIN szabvány 2-8.1. pontjai szerint javasolt minden házi vízellátó rendszerben egy ÖVGW vagy DVGW szerint bevizsgált ivóvízszűrő beépítése, hogy ily módon A Modul károkat hatékonyan meg lehessen előzni.

Védje Ön is berendezéseit BWT ivóvízszűrővel!
Vezetékes vízellátás esetén javasoljuk modern és csekély karbantartást igénylő BWT visszamosható szűrő (pl. Infinity, Diago 18, Diago típusok) alkalmazását. Saját vízellátás esetén - ott, ahol csekélyebb A Modulrendszerbe bejutó szennyeződések mennyisége - jó választásnak bizonyul A Modulbevált, robosztus BWT KSF típusú cserélhető betétes szűrőház. Speciális esetekben (pl. jelentékeny mértékű szennyeződés, nitrát, vas, nehézfémek, stb. jelenléte) szívesen vállaljuk egyedi megoldás kidolgozását. 

Műszaki adatok letöltése