Fernox Alphi-11 25 liter (inhibitorral kevert fagyálló) Nagyítás

Fernox Alphi-11 25 liter (inhibitorral kevert fagyálló)

57885

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 1 darab

180 250 Ft

Leírás

A Fernox Protector Alphi-25 kombinált fagyálló és korróziógátló termék, mely hosszú távú védelmet biztosít a belső korrózió és vízkőképződés ellen a központi fűtési rendszerekben. Megakadályozza az ilyen rendszerekben megtalálható összes fém, azaz vasfémek, vörösréz és rézötvözetek valamint az alumínium
korrózióját. A Fernox Protector Alphi-25 összefér a központi fűtési rendszerekben szokásosa alkalmazott fémekkel és anyagokkal.
A tartós védelem érdekében javasoljuk a Protector-koncentráció rendszeres ellenőrzését (évente). A termék koncentrációja könnyen megmérhető a helyszínen a Fernox 'One Drop' Protector-vizsgáló készlet segítségével.

Fizikai tulajdonságok

A Fernox Protector Alphi-25 monopropilén-glikolt tartalmaz.
Szín: Színtelen
Szag: Enyhe
Megjelenés: Átlátszó folyadék
pH (konc.) 5.7 – 6.1
pH (oldat 25%): 7.0 – 7.5
Sűrűség: 1,04 20°C-on

Használat és adagolás

A termék ajánlott minimális "használati" koncentrációja 25% a megfelelő korrózióvédelem biztosításához.
Ez a koncentráció -25°C-ig védelmet nyújt. 40%-os koncentrációban -22°C-ig biztosít védelmet. A Protector Alphi-25 beadagolható a feltöltő és tágulási tartályon keresztül, vagy más alkalmas ponton pl. radiátornál, a Fernox Injector segítségével. A beadagolást azután végezze, hogy legalább a hozzáadandó Alphi-25 mennyiségével egyenlő vizet leeresztett. Kapcsolja be a keringető szivattyút és járassa a rendszert néhány óráig az egyenletes eloszlás elérése érdekében.