Honeywell HCE80 Rádiófrekvenciás zónaszabályozó

HCE80

Rádiófrekvenciás padlófűtés szabályozó, 5 zóna szabályozására, 1 relé kimenet, 868 MHz, Utáp=230VAC, antenna külön rendelendő.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Megrendelésre, várható kiszállítás 5-7 munkanap

81 386 Ft

Leírás

A Honeywell HCE padlófűtés szabályozó fűtési osztó-gyűjtőről ellátott, vizzel működő padlófűtés, felületfűtés vagy radiátoros fűtés vezérlésére alkalmas.

A szabályozó vezeték nélkül csatlakozik az evohome Wi-Fi zónamenedzserhez és a DTS helyiséghőmérséklet érzékelőkhöz. A Honeywell HCE szabályozó legfeljebb 5 padlófűtési zónát, az opcionális bővítő ( HCS ) pedig további 3 zónát szabályoz. Az evohome zónamenedzser képernyőjéről vezérelhető a padlófűtés időtartama és hőmérséklete. A Honeywell HCE öntanuló vezérlési algoritmusa segítségével megtanulja fűtési rendszere sajátosságait, így optimális működést garantál. A padlófűtés szabályozó a szelepbetéttel rendelkező fűtési osztóra szerelt MT termoelektromos szelepmozgatókat működteti. A Honeywell HCE készülékhez külön szükséges megrendelni a HRA antennát, amely biztosítja a vezeték nélküli kommunikációt az evohome rendszerelemekkel.