Flamco LS 750 Vízhálózatra szerelhető puffer tartály hőszigetelés nélkül

18785

• Model: LS 750
• Térfogat (liter): 750
• ØD Átmérő (mm): 750
• H Magasság (mm): 1970

Bővebb leírás

A termékre előrendelés vehető fel. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal vagy hívja a +36 72 / 450 - 540 -es számot!

Hozzáadás a kívánságlistához

Leírás

Flamco LS vízhálózatra szerelhető puffer tartályok

A bojlerek és tartályok a legkülönfélébb helyeken kerülnek üzemeltetésre, eltérő típusú energiaforrás felhasználásával. Ilyen körülmények között jó tudni, hogy létezik olyan gyártó, amely minden helyzetben a legjobb megoldást nyújtja. A Flamco termékcsaládok jellemzői a széleskörű választék és a rugalmas megoldások, alap karakterisztikuma pedig a kiváló minőség. A felhasznált anyagok külön tanúsítvánnyal rendelkeznek.

LS Vízhálózatra szerelhető puffer tartályok melegvíz tárolására használhatók. A vastag külső szigetelőburkolat biztosítja a minimális hőveszteséget. Csatlakoztathatók hozzá külső hőcserélők és egy sor hőpuffer. A kiváló minőségű, DIN 4753-3 szerinti zománc higiénikus víztározást és optimális védelmet jelent a korrózió ellen, az Mg anóddal való kombinációban (1500 liter felett már alapfelszereltség).

A Flamco tárolók előnyei:

  • Bevizsgált és minősített anyagok.
  • Robusztus és karbantartást alig igénylő konstrukció.
  • Széles termékválaszték.

Maximálisan megengedett üzemi nyomás: 10 bar.
Maximálisan megengedett üzemi hőmérséklet: 95 °C (368 K).

Az LS puffer tartályok 300 l-ig könnyen szerelhető (egyszerűen tisztítható szintetikus) habburkolattal vannak ellátva. LS 500 liter felletti modellek szigetelőburkolat nélkül.

Model LS 750
Térfogat (liter) 750
ØD Átmérő (mm) 750
H Magasság (mm) 1970
Billentési méret (mm) 2070