Hansgrohe iBox universal alaptest

01800180

  • csatlakozómenet Rp ¾
  • a következőhöz illeszkedik: az összes falsík alatti zuhany-, kád- és termosztát színkészlet
  • körszimmetrikus forma
  • zajelválasztott szerelés

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 2 darab

23 995 Ft

Leírás

Minden Hansgrohe falsík alatti zuhany-, kád- és termosztát színkészlettel kompatibilis. Egyetlen megoldás minden célra! A falsík alatti szerelés – a Hansgrohe új termékével az iBox universallal – most olyan egyszerű, mint eddig soha. Az iBox universal az első olyan alaptest, amely a falsík alatti DN15 és DN20 szerelvényezés területén minden műveletnél alkalmazható.
Eddig a hagyományos és termosztátot alkalmazó megoldásokhoz négy különböző alaptestre volt szükség, mostantól az iBox universal hat eltérő funkcionális megoldáshoz és az Axor és Hansgrohe valamennyi szerelvénycsaládjához is illeszkedik.
Átgondolt műszaki megoldásának köszönhetően az összecserélés és a beépítés során jelentkező egyéb problémák végérvényesen a múlthoz tartoznak. Minden szerelvényezési rendszerhez, csatlakoztatási fajtához és csőidomhoz igazodik, körkörösen tömített, valamint hangszigetelt, azon kívül a öblítőblokkot is egyidejűleg kiszolgálja. Győződjön meg Ön is a falsík alatti új, forradalmi megoldás előnyeiről!

Hansgrohe iBox adatlap letöltése

Hansgrohe iBox szerelési leírás letöltése