Fernox Solar Cleaner 500 ml tisztítószer napkollektoros rendszerekhez, 25 l vízhez Nagyítás

Fernox Solar Cleaner 500 ml tisztítószer napkollektoros rendszerekhez, 25 l vízhez

59430

  • Koncentrált, univerzális tisztítószer napenergia-hasznosító rendszerekhez 
  • A napenergia-hasznosító rendszerekből eltávolítja az elbomlott hőközlő folyadékot és az iszapot 
  • Megszünteti a dugulást 
  • Visszaállítja a meglévő rendszerek hatásfokát 
  • Gyorsan hat 
  • Nem habzik 
  • Gyártótól függetlenül minden típusú napenergia-hasznosító rendszerhez alkalmazható
  • 500 ml

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 1 darab

18 495 Ft

Leírás

A Fernox Solar Cleaner C gyors és hatékony tisztítószer a termikus napenergia-hasznosító rendszerekhez. Speciálisan arra fejlesztették ki, hogy gyorsan eltávolítsa az elbomlott hőközlő folyadékot és iszapot, amelyek dugulást okozhatnak a kollektor csövekben. Ezáltal biztosítani tudja, hogy a meglévő termikus napenergia-hasznosító rendszerek optimális működési hatásfokon működjenek.

A Fernox Solar Cleaner C egy átlátszó, színtelen és szagtalan folyadék. A termikus napenergia-hasznosító berendezésekben leggyakrabban előforduló összes anyaggal használható.

Fizikai tulajdonságok

  • Összetétel: Speciálisan előállított tisztítószerek és inhibitorok koncentrált vizes oldata 
  • Külső megjelenés: Átlátszó, színtelen folyadék 
  • Szag: Nincs 
  • Sűrűség: 1,06 g cm-3 pH [koncentrátum]: 10 
  • Oldhatóság: Vízben jól oldódik 


Alkalmazás A Fernox Solar Cleaner C a BS EN 12976 és BS 5918 szabványoknak megfelelő termikus napenergia-hasznosító berendezésekben használható. A rendszer legalacsonyabb pontján öntse bele egy megfelelő hulladékgyűjtő tartályba a szolár folyadékot. A Fernox Solar Cleaner C koncentrált formában kerül forgalomba.
Egy üveg terméket csapvízzel vagy ioncserélt vízzel kell 25 literre hígítani. Töltse fel a rendszert a tisztítószer-oldattal és keringtesse 15-20 percig. Öntse vagy pumpálja a használt tisztítószer-oldatot egy megfelelő hulladékgyűjtő tartályba. Töltse fel újra a rendszert vízzel és keringtesse 5-10 percig, hogy eltávolítsa a tisztítószer maradványait a rendszerből, majd eressze le a rendszert. Átmosás után a csapvíz pH-jának és az utolsó mosóvíz pH-jának meg kell egyeznie. Ha a csapvíz pH-ja alacsonyabb, ismételje meg az átmosási eljárást. Ha befejezte az átmosást, győződjön meg róla, hogy az összes csövet leengedte és nem maradt víz a rendszerben mielőtt feltölti azt Fernox Solar folyadékkal.
Kompatibilitás nemfémes anyagokkal A Fernox Solar Cleaner C a termikus napenergia-hasznosító berendezésekben leggyakrabban előforduló összes nemfémes anyaggal használható. Minőség és környezet A Fernox Solar Cleaner C előállítása a BS EN ISO 9001 és 14001 szabványoknak megfelelően történik. Csomagolás, kezelés és tárolás A Fernox Solar Cleaner C 500 ml-es üvegekben, koncentrált formában kerül forgalomba. A Fernox Solar Cleaner C a nem veszélyes és nem irritáló veszélyességi osztályba tartozik, de mint minden vegyszer, ez a termék is a gyermekektől elzárva tartandó. Szájba nem kerülhet. Ha a szemébe megy vagy a bőrére kerül, azonnal mossa le bő vízzel. Tartsa be a helyi szabályozásokat az elbomlott hőközlő folyadék és a használt tisztító oldat hulladékkezelése során.