Loctite 55 csőmenettömítő anyag 150m Nagyítás

Loctite 55 csőmenettömítő anyag 160 m

5032

A Loctite 55 egy új csőtömítő anyag, amely gyorsabb, sokoldalúbb, mint a hagyományos szalag illetve kóc/paszta tömítés és így elavulttá teszi azokat. Megfelel azoknak a fejlett igényeknek, amelyeket a mai csőrendszerek támasztanak. Természetesen, minden régebbi követelménynek is eleget tesz.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 161 darab

5 500 Ft

Leírás

  •  Összeszereléskor azonnal tömíti (környezeti hőmérséklettől függetlenül) a háztartásban és az iparban használatos csőrendszereket
  • Biztonságosan - és nyugodtan - alkalmazható ivóvizet vagy szennyvizet (hideg vagy meleg), gázt, sűrített levegőt és ipari olajat szállító csőrendszereknél
  • Gyors, tiszta, biztonságos tömítés, szétcsavarható kötés a szerelvények beállítása érdekében
  • Használja mindenhol, ahol kócot/pasztát illetve tömítő szalagot használt 

Jóváhagyva:

Ivóvízre: a Loctite 55 szerepel a WRC listán és ivóvízzel 85 ˚C-ig használható, megfelel a BS 6920 előírásainak. A KTW javaslatával alkalmazható hideg és meleg vízhez.

Gázra és vízre: A Loctite 55 tömítőanyagot jóváhagyta az EN751-2 Class ARp, a DVGW valamint megkapta a DIN 30660 minősítést is.

Új technológia, hagyományos felhasználási gyakorlat!

Tekerje a tömítő zsinórt az apa csavarmenet köré annyiszor-ahányszor az a csavar méretéhez javasolt - és szerelje össze. Csak ennyit kell tennie és már kész is a szivárgásmentes csatlakozás.

Fém és műanyag menetes szerelvényekhez - 6" átmérőig

Ez az új, fejlett tömítési módszer biztonságosan használható öntöttvas, acél, réz, króm, sárgaréz, nikkel bevonatos és galvanizált felületeken, rozsdamentes acél és műanyag alkatrészekhez.

Szivárgásmentes élettartam

Egy néhány másodperc alatt elkészített csatlakozás élethosszig tart, nyugodtan kitehető víznyomásnak és vibrációnak valamint szélsőséges hőmérsékleteknek a fagypont alattitól plusz 130 °C-ig.

Szétcsavarható kötés - és még mindig nem szivárog

Ha a szerelvények pozíciója nem megfelelő, a Loctite 55 lehetőve teszi, hogy akar szétcsavarással beállítsa őket anélkül, hogy tartania kellene a szivárgástól.

Nincs kosz és maszat

Egész nap dolgozhat a Loctite 55-tel és este még mindig tiszta a keze. A fehér, impregnált zsinórt közvetlenül a praktikus, zsebméretű, beépített vágóval felszerelt dobozból visszük fel.